Η Αλεξάνδρα Τσόλκα μιλά για τη βόμβα, τις απολύσεις και τον Μένιο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Τα δημοσιεύματα στάθηκαν τόσο γλαφυρά και παραστατικά, χωρίς επίκληση όμως αυτόπτη μάρτυρα. Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ήτανε στον αέρα, για άλλη μια φορά, στο κανάλι «Ε» έγιναν δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα για τάχα μου τοποθέτηση βόμβας. Η αστυνομία ήρθε αμέσως, ο χώρος ελέγχθηκε και οι άνθρωποι που ήταν στον αέρα δεν πήραν είδηση τίποτα, παρά μόνο όταν όλα τέλειωσαν.




Παρ όλα αυτά και για σιγουριά, βγήκαν -βγήκαμε, δηλαδή!- και «προαυλιστήκαν» πίσω από τις εγκαταστάσεις, όπου είχε μια ωραιότατη και ανοιξιάτικη λιακάδα, για να ξαναγυρίσουν στις θέσεις τους, ενώ οι αστυνομικοί διαβεβαίωναν πως ουδείς φόβος συνέτρεχε. Όλο αυτό έγινε, μέγιστο θέμα με τα δημοσιεύματα να φέρουν τον Μένιο Φουρθιώτη ως έτοιμο για απόλυση, διότι, τάχα, δεν διέκοπτε την εκπομπή από μόνος του και ήταν πρόθυμος να κάτσει να σκάσει πάνω του η βόμβα αλλά και στους συνεργάτες του, που και αυτοί καθόταν διότι που να τρέχουν να σωθούν απογευματιάτικα!

«Απειλούσε» μάλιστα ο Μένιος, τεχνικούς -που απ αυτά τα παιδάκια είναι να δέχονται απειλές!- αλλά και δημοσιογράφους -ήσυχοι άνθρωποι και αυτοί, βολικοί!- πως όποιος δε κάτσει να φάει τη βόμβα, θα απολυθεί! Και νεκρός και απολυμένος, δηλαδή, με αυτήν ακριβώς τη σειρά…


Συγχωρήστε την διάθεση για φαιδρότητα, αλλά πως αλλιώς να αντιμετωπιστεί το ότι γίνεται μέγιστο θέμα των ημερών, λες και λίγα προβλήματα μας κατατρύχουν, ένα περιστατικό απ αυτά που επειδή συμβαίνουν κατά κόρον, στα ΜΜΕ, είναι και άμεσα αντιμετωπίσιμα.

Και πώς να αντιμετωπιστεί το τάχα μου σκανδαλώδες επιχείρημα πως ο «Μένιος Φουρθιώτης απέκρυψε το γεγονός στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη, αρνούμενος να απαντήσει στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα της και τις εντολές της για διακοπή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», προκειμένου να γίνει έρευνα από τους αστυνομικούς»! Όπου; Στον αέρα των εκπομπών τηλεφωνούν τα στελέχη στους παρουσιαστές και πιάνουν κουβεντούλα ή οι παρουσιαστές ενημερώνονται εσωτερικά απ τους συνεργάτες και το κοντρόλ τους; Τελικά; Ούτε οι βόμβες βεβαίως φυσικά σκάσανε, ούτε οι εργαζόμενοι κάθισαν να περιμένουν πότε θα γίνουν κομμάτια, ούτε ο Μένιος Φουρθιώτης απολύθηκε!

Αντίθετα με διάθεση χιούμορ έδωσε την απάντηση του, με ανάρτηση του στο Facebook όπου το γνωστό κογιότ ανοίγει ένα κουτί που έχει βόμβα γράφοντας: «Λοιπόν για τα «έγκυρα» και κατά φαντασία και καθοδηγούμενα δημοσιεύματα εφημερίδων η απάντηση πίνοντας καφέ espresso….. είναι ότι όσο αυτά ισχύουν άλλο τόσο και εγώ μόλις ήπια τον espresso έγιναν κογιότ…. καλημέρα παιδιά μην εκτίθεστε άλλο ως δημοσιογράφοι που αρθρογραφείτε σε «έγκυρες» εφημερίδες … με αγάπη Μένιος»!


Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο mononews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !