Η Γιάννα Τερζή πιο ..."μωρό"¨απο ποτέ !

0
Η Γιάννα Τερζή ή πιο επίσημα η Ιωάννα Τερζή,η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην 63η Eurovision, γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Του πιο τυχερού ζωδίου -για όσους γνωρίζουν τα του ζωδιακού κύκλου- και για όσους δίνουν βαρύτητα σε αυτά.
Υπήρξε ένα αξιαγάπητο μωρό το οποίο όπως διαπιστώνουμε όλοι μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη γυναίκα η οποία συνδυάζει τη μεσογειακή ομορφιά με μια υπέροχη φωνή που της δίνει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να σταθεί επάξια στο καλλιτεχνικό χώρο και με το μέλλον όπως όλα δείχνουν να δουλεύει προς όφελος της.
 Ένα μωρό όπως προκύπτει από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που οι Eurovisionistas "ανακάλυψαν" ,που έμελλε να έχει τη τιμή κι εκείνη με τη σειρά της να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη.
Σε ηλικία  20 χρονών, με αρχηγό τον πατέρα της και αγαπημένο λαικό βάρδο Πασχάλη Τερζή, τη μητέρα αλλά και τον αδερφό της μετακόμισε από τη συμπρωτεύουσα στην Αθήνα και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.
Με "όνομα βαρύ σαν ιστορία" τα πρώτα της επαγγελματικά δείγματα τα είδαμε με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, Γύρνα το Κλειδί το 2006 από την Cobalt Music όπου τραγούδια τους της είχαν εμπιστευτεί η Ελένη Γιαννατσούλια ο Ακης Δείξιμος ο Ανδρέας Μπονάτσος κλπ.
Στη συνέχεια το 2008 μετακόμισε στην Minos Emi όπου και κυκλοφόρησε  το άλμπουμ Άσε με να Ταξιδέψω το οποίο περιείχε το σίνγκλ με το ίδιο όνομα αλλά και τραγούδια που της εμπιστεύτηκαν με τη σειρά τους γνωστοί δημιουργοί ανάμεσα τους ο Χρήστος Δάντης ο Σταμάτης Γονίδης η Ναταλία Γερμανού ο Δημήτης Κοργιαλάς η Βίκυ Γεροθόδωρου κλπ.
Το όνειρο της -όπως και ο τίτλος του φετινού μας τραγουδιού-προσπάθησε στη συνέχεια να το βρεί στην Αμερική όπου ως γνωστόν έμεινε 9 χρόνια και δούλεψε και εκεί ως τραγουδίστρια στη Νέα Υόρκη, ενώ η φωνή της ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική, την Ατλάντα αλλά και το Λος Αντζελες. Στα χρόνια που διέμενε εκεί προσπάθησε μόνη της χωρίς να έχει την υποστήριξη από κάποια εταιρεία και κυκλοφόρησε τραγούδια τα οποία ακούστηκαν στα clubs και την έκαναν να ξεχωρίσει,ενώ στη πορεία είχε την τύχη να συνεργαστεί με ΄γνωστό ανιχνευτή ταλέντων Ray Daniels ως talent scouter για λογαριασμό της Interscope Records.
Παρόλο που τα ακούσματα της στην οικογένεια της ήταν περισσότερα στη λαική μουσική,εκείνη δεν έκρυβε τη προτίμηση της στην pop την οποία και συνέχισε να υπηρετεί 
Εκτός απο τη συμμετοχή της στη δημιουργική ομάδα του φετινού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision μαζί με τον Άρη Καλημέρη τον Μιχάλη Παπαθανασίου και τον Δημήτρη Σταματίου ,έχει υπογράψει και τα τραγούδια  Turn me up.το Love is your name αλλά και το Danger Zone.
Πλέον ανήκει στην οικογένεια της Panik Records και εμείς της ευχόμαστε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά και να κάνει τους Eurovisionistas χαρούμενος επιστρέφοντας την χώρα μας στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα όσο πιο ψηλά μπορεί.
Καλή επιτυχία Γιάννα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !