Μόνο στην ΕΡΤ: Την έκοψαν γιατί την ξέχασαν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο λόγος για τη χιουμοριστική-σατιρική εκπομπή της ΕΡΤ1, τη «Φόρτσα πατρίδα» με τον Γιάννη Ζουγανέλη που ξαφνικά κόπηκε και προβάλλεται σε επανάληψη μέχρι να πάρει επίσημα το «πράσινο φως» από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης για παράσταση συνεργασίας.


Έχοντας ολοκληρωθεί η συμφωνία για αριθμό επεισοδίων έπρεπε η διοίκηση είτε να ανανεώσει τη συνεργασία είτε να τη διακόψει. Έτσι θα ήταν το λογικό! Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τη διοίκηση να ανανεώνει τη συνεργασία αλλά καθυστερημένα με αποτέλεσμα μέχρι να υπάρξει επίσημη συμφωνία να κοπεί από τον αέρα. Και μην κάνετε… αστείες ερωτήσεις του στιλ «γιατί δεν ανανέωσαν τη συνεργασία πριν ώστε να μην κοπεί;» καθώς φαίνεται ότι οι κόντρες που υπάρχουν στο ραδιομέγαρο μεταξύ στελεχών της διοίκησης τους τρώει τόσο χρόνο που δεν μπορούν να ασχοληθούν με βασικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις τους.
Πάντως αν όλα εξελιχθούν… νορμάλ τότε σύντομα η εκπομπή «Φόρτσα πατρίδα» θα ανανεώσει τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση και ο Γιάννης Ζουγανέλης με τους συνεργάτες του θα επιστρέψουν στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης…!
Εκτός λοιπόν από την απόφασή τους στο ραδιομέγαρο να εντάξουν στη φετινή σεζόν χιουμοριστικές εκπομπές όπως τη «Φόρτσα πατρίδα» και το «Mitsi Show» η ΕΡΤ κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι αντιμετωπίζει με… χιούμορ και τον προγραμματισμό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !