Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια. Οι «Οικογενειακές ιστορίες», από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018
Τίτλος επεισοδίου: «Το δίλλημα»
Η 18χρονη Μυρτώ ετοιμάζεται να φύγει με υποτροφία σε μεγάλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού όταν ο φίλος της ο Νίκος, έχει ένα σοβαρό ατύχημα με την μηχανή του. Η Μυρτώ αν και βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα, αποφασίζει να θυσιάσει τα όνειρά της και να μείνει στο πλευρό του αγαπημένου της, γεγονός όμως που θα φέρει την έντονη αντίδραση των γονιών της.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018
Τίτλος επεισοδίου: «Παιδικό δωμάτιο»
Όταν ο 38χρονος Γιώργος μένει άνεργος, αναγκάζεται να μετακομίσει με τη σύζυγό του Έλενα και τον 10χρονο γιο τους στο σπίτι της μητέρας του, της Ξένιας. Η συμβίωση αυτή, όμως, θα φέρει στην επιφάνεια νέα προβλήματα στην ήδη επιβαρυμένη σχέση πεθεράς και νύφης και θα οδηγήσει την πρώτη να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, φέρνοντας το ζευγάρι ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018
Τίτλος επεισοδίου: «Η Αγία»
Η 50χρονη Γεωργία πέφτει θύμα μιας γυναίκας η οποία παριστάνει την αγία που κάνει θαύματα και έρχεται σε σύγκρουση με τον σύζυγο και τον γιο της. Η προσπάθεια της οικογένειας να αποδείξει την πλάνη της, οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις με απρόσμενες αποκαλύψεις

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018
Τίτλος επεισοδίου: «Απειλή»
Ο 45χρονος οικονομικός σύμβουλος Χαράλαμπος Ανδριανόπουλος, απολύεται από την επιχείρηση όπου απασχολούνταν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τη στιγμή που περίμενε την προαγωγή του σε οικονομικό διευθυντή. Ευθύνες γι’ αυτό επιρρίπτει στην 34χρονη πρώην εργοδότρια του Μαρκέλλα, την οποία βάζει σκοπό ζωής να εκδικηθεί. Κόντρα στη γυναίκα του Αλίκη, θα ξεκινήσει μια σειρά από απειλές και εκβιασμούς, που θα τους οδηγήσουν σε αναπόφευκτες συγκρούσεις που εντέλει θα του κοστίσουν πολύ περισσότερο απ’ ότι μπορούσε ποτέ να φανταστεί.


Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018
Τίτλος επεισοδίου: «Διαπολιτισμικός έρωτας»
Η 23χρονη Μιράντα και ο 24χρονος Αιγύπτιος Σάλεχ ερωτεύονται! Η σχέση τους δημιουργεί συγκρούσεις τόσο με τον πατέρα της όσο και με τον πρώην σύντροφο της. Οι έντονες αντιρρήσεις του περιβάλλοντός τους, οδηγούν το ζευγάρι σε αδιέξοδο και πυροδοτούν καταστάσεις με απρόσμενες εξελίξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να και ένα καλό νέο!
Μακάρι να γίνουν διάφορες ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα που ζούμε αυτήν την συγκεκριμένη εποχή της κρίσης.

Bottom Ad [Post Page]