Σμαράγδα Καρύδη: Τα περισσότερα τραγούδια στο «Νότα Μία» δεν τα ήξερα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεόραση σήμερα.

 «Επειδή πάντα ήμουν ένας τηλεορασάκιας, την είχα πάντα ανοιχτή. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν την ανοίγω καθόλου, δεν πάει το μυαλό μου να την ανοίξω, παρόλου που δεν αισθάνομαι ότι δεν τη θέλω. Πέρυσι προγράμματα έκαναν τεράστια επιτυχία, μιλούσαν γι' αυτά και εγώ δεν ήξερα τι λένε. Δεν την ανοίγω καν, ενώ ήμουν ο άνθρωπος που όταν ήμουν σπίτι, έκανα δουλειές και την είχα πάντα ανοιχτή και άκουγα» παραδέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στην ερώτηση αν θεωρεί πως έχουμε την τηλεόραση «που μας αξίζει», η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι καλή η τηλεόραση που έχουμε. Είναι σαν όλα αυτά που έχουμε. Αυτό το “δεν μας αξίζει” δεν το πολυπιστεύω. Οι άνθρωποι και οι κοινωνίες παίρνουμε τελικά αυτό που μας αξίζει αργά ή γρήγορα, γιατί το επιλέγουμε. Λέγεται και ότι δεν έχουμε και τους πολιτικούς που μας αξίζει, αλλά έχουμε ακριβώς τους πολιτικούς που μας αξίζει γιατί εμείς τους επιλέξαμε γιατί τους ψηφίζουμε. Δεν μας τους επέβαλε μια αόρατη δύναμη. Το ίδιο συμβαίνει με όλα και με την τηλεόραση. Από τη στιγμή που πριμοδοτείς κάτι, σημαίνει ότι σου αξίζει γιατί σου αρέσει και το βλέπεις. Αυτό νομίζω γίνεται σε όλα και με ένα τρόπο οι κοινωνίες οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν να πάνε. Κάποιος το βλέπει, για κάποιο λόγο υπάρχει και κάποιος έχει βρεθεί εκεί».

 Τελικά είδε το Celebrity Game Night που παρουσίαζε εκείνη στο παρελθόν και τώρα ανέλαβε ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης; Η Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε: «Τον είδα τον Θοδωρή. Τον είδα στο web tv. Γιατί παίζουμε στο θέατρο εκείνη την ώρα! Και τη δική μου εκπομπή δεν την είδα ποτέ όταν παιζόταν. Την είδα στο web tv. Έχω θέατρο στο prime time, τι να δω;».

 Όσο για το ρεπερτόριο που ακούγεται στο “Nότα Μία” του Alpha, η γνωστή ηθοποιός επεσήμανε: «Δεν έχω καθόλου επαφή με τα μπουζούκια τα σημερινά. Πρέπει να έχω πάει στη ζωή μου 5 φορές. Δεν περνάω ωραία, δεν πίνω κιόλας. Δεν είναι ένας τρόπος διασκέδασης που ποτέ με ενδιέφερε. Τα πολύ σημερινά τραγούδια δεν τα ξέρω, τα έμαθα στο “Νότα Μία”. Είναι κάποια που τα ακούω συνέχεια. Έμαθα και τραγουδιστές που δεν τους ήξερα καν. Είναι τόσο σουξεδαρισμένοι και εγώ δεν ήξερα καν τη φάτσα τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !