Ένα απίστευτο συμβάν εκτιλύχθηκε μπροστά στις κάμερες καθώς δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ότι ο Γιώργος Λιάγκας του είπε ψέματα!


Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό το βράδυ της Κυριακής, στην παράσταση Δουλειές Με Φούντες που ήταν αφιερωμένη στο ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών και τον ρώτησαν για το πώς είναι οι σχέσεις του με τον παρουσιαστή, μετά την πρόσφατη μεταξύ τους κόντρα, η οποία λύθηκε με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Μια χαρά! Ανταλλάσσουμε μηνύματα. Θα ερχόταν και σήμερα εδώ, αλλά δυστυχώς ήταν στον Παρνασσό με το γιο του για να κάνουν σκι», είπε ο Σπύρος, αλλά ρεπόρτερ «έδωσε» τον Γιώργο, λέγοντας πως… δεν είναι στο βουνό αλλά στην Βουλιαγμένη!

«Ποιον Παρνασσό καλέ; Instastory από τη Βουλιαγμένη ανέβασε, ψέματα σου λέει!» είπε η δημοσιογράφος, ξαφνιάζοντας τον ηθοποιό, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «α δεν ξέρω! μένα μου έγραψε στο μήνυμα… Μπορεί να άλλαξε σχέδια ο άνθρωπος. Αντί για Παρνασσό να πήγαν στο θάλασσα. Πάντως μου είπε ότι θα λείπει. Από τη Βουλιαγμένη; Α, θα τον μαλώσω. Αν μας είπε ότι είναι στον Παρνασσό και είναι στη Βουλιαγμένη, κακώς δεν είναι εδώ γιατί του είχαμε κρατήσει θέση και ήθελε να έρθει μου είπε και μετά μου το ακύρωσε!».

Δείτε το στιγμιότυπο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]