Έρχεται σε Α' τηλεοπτική μετάδοση απόψε στον ALPHA!

0

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας των «Χόμπιτ» (πρίκουελ της θρυλικής τριλογίας του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών») έρχεται την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 21:00, στον Alpha, σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Η ταινία «Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών γράφει ένα από τα πιο συγκλονιστικά κινηματογραφικά φινάλε όπου το έπος, η περιπέτεια και η φαντασία κλιμακώνονται.

Μετά την ανάκτηση του Βασιλείου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και
οι δεκατρείς Νάνοι έχουν ανοίξει, άθελά τους, τις πύλες τής καταστροφής. Κυριευμένος από οργή, ο Νοσφιστής δεν αργεί να ξεδιπλώσει τις πραγματικές του διαθέσεις και εξαπολύει επίθεση στους κατοίκους της Λιμνούπολης, ενώ την ίδια στιγμή, ο Θόριν Δρύασπις αποφασίζει ότι τα πλούτη είναι πιο σημαντικά από την τιμή και τη φιλία. Ωστόσο, ο Γκάνταλφ ξέρει ότι τα χειρότερα είναι ακόμα μπροστά. Και δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί, όταν καταλάβει ότι στρατιές από Όρκς κατευθύνονται απειλητικά προς το Βουνό της Μοναξιάς υπό τις διαταγές του άσπονδου εχθρού του, Σάουρον. Το δίλημμα που ανοίγεται, τώρα, μπροστά στη φυλή των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων είναι πλέον ξεκάθαρο: είτε θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε θα καταστραφούν. Ήδη τα τύμπανα του πολέμου αντηχούν από άκρη σε άκρη, ενώ η επική Μάχη των Πέντε Στρατών για το μέλλον της Μέσης Γης είναι πλέον προ των πυλών….

Υποψήφια για Όσκαρ® στις τεχνικές κατηγορίες, η ταινία άγγιξε, όπως και οι προηγούμενες, το 1 δις σε εισπράξεις διεθνώς, ικανοποιώντας για άλλη μια φορά τους πιστούς θαυμαστές  του Τόλκιν και της κινηματογραφικής εποποιίας των Χόμπιτ.


«Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών»: Α' τηλεοπτική μετάδοση απόψε στις 21:00 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !