Το 7ο live του “Dancing with the Stars” αφιερωμένη στα αστέρια μας...

0
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, όπως πάντα στις 21.00, έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το “Dancing with the Stars”.

Στο 7ο live του αγαπημένου χορευτικού show, τα battles συνεχίζονται, έχουμε guest εμφανίσεις, πολλές εκπλήξεις και μία θεματική βραδιά, αφιερωμένη στα αστέρια μας, με το “Song of my life”. Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν το τραγούδι που τους έχει σημαδέψει και συνδέεται με μία πολύ δυνατή ιστορία της ζωής τους. Αυτή τη φορά ο χορός θα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, με χορογραφίες που θα χαρίσουν στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο κοινό δυνατές στιγμές. 

Όπως και στο προηγούμενο live, οι «μονομαχίες» συνεχίζονται, επιβραβεύοντας το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών, με δύο επιπλέον πόντους στο συνολικό του σκορ.

Οι κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Βίκυ Χατζηβασιλείου για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Μαζί μας θα είναι και η Σοφίνα Λαζαράκη που θα μας παρουσιάσει μία δική της χορογραφία.

Ακόμη: Θα έχουμε ένα νέο entry. Το νέο αστέρι που θα μπει στο “Dancing with the Stars”, θα είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με παρτενέρ τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1, το 7ο live του “Dancing with the Stars”.

Μη λείψει κανείς!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !