Επικρατέστερο κανάλι ο ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ενα τουρκικό σίριαλ που έκανε αίσθηση στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά θα μιλά... ελληνικά! Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό hit «Ezel», με πρωταγωνιστές τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και την Τζανσού Ντερέ, το οποίο προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2011, πρόκειται να μεταφερθεί στα ελληνικά.

Αν και ακόμη οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο, γνωρίζουμε ότι ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης έχει εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματα για τη μεταφορά της, και αν όλα πάνε καλά σκοπεύει να τη βγάλει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Παρ' όλα αυτά τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα, αν και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα δώσουν πνοή σε αυτό το εγχείρημα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης, που με την πένα του μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν («Βέρα στο δεξί», «Μυστικά της Εδέμ» κ.ά.), ακούγεται ότι έχει συζητήσει με τον παραγωγό για να είναι αυτός που θα προσαρμόσει τη σειρά στα ελληνικά δεδομένα.

Αν όλα πάνε καλά και η συμφωνία κλείσει στα μέσα του Απριλίου, τα ηνία της σκηνοθεσίας θα αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος εκτός από την άψογη συνεργασία που έχει με τον... υποψήφιο σεναριογράφο διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση και με τον παραγωγό. Την ίδια ώρα η είδηση στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι το σίριαλ -μια ακριβή παραγωγή με αστυνομική πλοκή- θα... μιλήσει ελληνικά έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον των ηθοποιών.

Να θυμίσουμε ότι ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, που κράτησε τον ομώνυμο ρόλο στην τουρκική παραγωγή, είδε τις... μετοχές του να εκτοξεύονται στα ύψη, όπως άλλωστε και το κασέ του. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το σίριαλ να βγαίνει στον αέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ωστόσο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από άλλα δύο κανάλια, που θα ήθελαν πολύ να το φιλοξενήσουν στο πρόγραμμά τους.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά που σημείωνε καθημερινά υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης παρακολουθούσε τη ζωή του Ομέρ, ο οποίος, ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη μεγάλη του αγάπη, ξαφνικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για φόνο.

Η αρραβωνιαστικιά του και οι δύο στενοί φίλοι του εξαφανίστηκαν γεμίζοντάς τον με ερωτήματα. Δέκα χρόνια μέσα στη φυλακή τον βασανίζει ένα μεγάλο ερώτημα: Γιατί; Τελικά ανακοινώνεται ότι ο Ομέρ πέθανε μέσα στη φυλακή. Αλλά αυτός ο θάνατος δεν είναι παρά μόνο η αρχή της εκδίκησής του... Κάνει πλαστική αλλάζοντας ολόκληρο το πρόσωπό του κι επιστρέφει στον κόσμο ως Εζέλ, με μοναδική αποστολή να μάθει ποιος και γιατί του κατέστρεψε τη ζωή.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μποικοτάζ στα Τούρκικα σήριαλ δεν έχει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους δύο Στρατιωτικούς μας που κρατιούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !