Αγωγή 100.000 ευρώ στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αγωγή κατά της Τατιάνας Στεφανίδου κατέθεσε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, ζητώντας από την παρουσιάστρια το ποσό των 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητας και των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του ενάγοντος.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της «ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE» στο τηλεοπτικό σταθμό epsilon tv, ρεπορτάζ με τίτλο:

«Ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 40χρονος μπον βιβέρ. Δεν επηρεάστηκε η έδρα από τις καταθέσεις ότι επρόκειτο για ατύχημα». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή, η παρουσιάστρια «με αποκλειστικό σκοπό την αύξηση τηλεθέασης και κατ’ επέκταση τον πλουτισμό διεξήγαγε μία δική της τηλεοπτική δίκη, προβαίνοντας σε παραβίαση πλειόνων υπερνομοθετικών διατάξεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστρατηγώντας πολυάριθμες διατάξεις προστατευτικές του προσώπου του κατηγορουμένου, στην οποία δημοσίευσε πλείονα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου, καθώς έκανε ευρέως γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ότι διεξάγεται μία ποινική διαδικασία εις βάρος μου στην οποία κρίθηκα πρωτοδίκως ένοχος και όπως μάλιστα εμμέσως ισχυρίστηκε με το να κριθώ ένοχος αποδόθηκε δικαιοσύνη και απέτυχε η δήθεν προσπάθεια μου να συγκαλύψω το δήθεν τελεσθέν έγκλημα μου.»

Η εναγόμενη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος ανέφερε αυτολεξεί τα ακόλουθα:

«Ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε γιατί συμμετείχε σύμφωνα με την κατηγορία που τον βαρύνει στους GIPSY KINGS , την σπείρα των Ρομά που ξάφριζε κοσμήματα κα μετρητά από σπίτια επωνύμων, είχαν πήξει στο rolex. Καταδικάστηκε χθες από το Δικαστήριο, πήρε ωστόσο ένα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας. Γιατί καταδικάστηκε;

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Γωγώς Φαρμάκη. Εκείνη την περίοδο η Γωγώ αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, δύο κορίτσια γνωστά, fashion blockers, η Όλγα έχει μπει και στο Survivor.

Τότε λοιπόν σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου είχε αποπειραθεί να σκοτώσει, συγκεκριμένα την είχε πυροβολήσει την αδελφή της Όλγας και μάλιστα είχε περάσει τότε η Γωγώ μια τεράστια περιπέτεια με 4 χειρουργεία και έχασε και τη μια ωοθήκη και σοβαρά προβλήματα στο ένα της πόδι και σήμερα επειδή χθες η Γωγώ και όλοι οι μάρτυρες έκαναν στροφή 180 μοιρών, άλλαξαν τελείως όλες τις καταθέσεις , όλες, δηλαδή η Γωγώ είπε ότι όλα αυτά που είχα καταθέσει προανακριτικά και κατά τη διάρκεια της κύριας ανάκρισης μάλλον με είχαν παραπλανήσει κάποιοι οι οποίοι μου έβαζαν λόγια, είχα πλανηθεί, δεν είχαν γίνει έτσι τα πράγματα, στην ουσία και η ίδια αλλά και όλοι οι μάρτυρες συνηγόρησαν στο ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, του κατηγορούμενου και ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει παρ’ όλα αυτά το Δικαστήριο τον καταδίκασε.

Σήμερα θα έρθει στην εκπομπή καλεσμένος ο πρώτος δικηγόρος της Γωγώς Φαρμάκη, ο δικηγόρος, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση μέχρι εκείνη να αλλάξει άποψη ή μάλλον να αποφασίσει να αλλάξει τις καταθέσεις της. Ο άνθρωπος αυτός θα έρθει σήμερα κοντά μας…».

Σε δήλωσή της η Δικηγορική Εταιρία Νίκος Αγαπηνός αναφέρει:

«Η Δικηγορική μας εταιρία θεωρεί επικίνδυνες για το σύστημα απονομής ποινικής δικαιοσύνης εκπομπές σαν αυτή της κυρίας Τ. Στεφανίδου στις 14/2/2018 και ώρα 17:00 στον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON, στην οποία χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την δήθεν «ενημέρωση» του κοινού, διασκέδασε τους τηλεθεατές της αναμεταδίδοντας και σχολιάζοντας την δίκη εντολέως μας για απόπειρα ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα την ίδια ημέρα στον Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο υπό τον τίτλο «ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ Η ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ».

Νίκος Αγαπηνός. Δικηγόρος
Η εν λόγω εκπομπή αποσκοπώντας στην υψηλή τηλεθέαση και την ψυχαγωγία του κοινού της και ενώ δεν υφίστατο κανένας λόγος ενημέρωσης του κοινού δημοσίου συμφέροντος από την λεπτομερειακή και διαστρεβλωμένη αναμετάδοση αυτή για την υπόθεση του εντολέως μας, έθιξε βάναυσα τα υπερασπιστικά δικαιώματα του κατηγορουμένου και το τεκμήριο αθωότητάς του μέχρι την αμετάκλητη κρίση του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών , ενώ μάλιστα η πρωτόδικη απόφαση που εξεδόθη εις βάρος του έχει ανασταλεί μέχρι τη κρίση του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου.

Είναι δε πρόδηλη η περιστολή των δικαιωμάτων του κατηγορουμένου από την διαμόρφωση της κοινής γνώμης διά του στιγματισμού του ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών και δια του σχολιασμού της εν εξελίξει ποινικής διαδικασίας και μάλιστα από πολυάριθμο νομικώς ακατάρτιστο δυναμικό της εκπομπής.

Εξ αντανακλάσεως του τεκμηρίου αθωότητάς του, προσελήφθη βίαια η προσωπικότητά του εντολέος μας, όπως άλλωστε έχει παγίως νομολογηθεί από τα ελληνικά Δικαστήρια.

Ο εντολέας μας κατέθεσε σήμερα αγωγή ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της εν λόγω παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon προς επανόρθωση της ηθικής βλάβης που υπέστην.

Η Δικηγορική μας Εταιρία ελπίζει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη και το ΕΣΡ θα βάλουν ένα τέλος στον αναίτιο διασυρμό κατηγορουμένων που δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και μάχονται εναγωνίως να αποδείξουν την αθωότητά τους.»

Πηγή: mononews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !