Σήμερα το "TRACTION" φοράει τα γιορτινά του!

0

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 14:15, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «TRACTION», γιορτάζουμε τις Απόκριες! Καιρός να βγάλουμε το κοστούμι της καθημερινότητας και να φορέσουμε κάποιο άλλο, αστείο ή σοβαρό. Να βγούμε από τον εαυτό μας και να ζήσουμε για λίγο την ψευδαίσθηση ότι είμαστε κάποιος άλλος. Με δυο λόγια, να γίνουμε πάλι παιδιά!

Για αυτό το λόγο, οι συντάκτες του «TRACTION» φόρεσαν τα «γιορτινά» τους και επισκέφθηκαν το Μουσείο Αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να θαυμάσουν μεταξύ άλλων, σπάνια αυτοκίνητα, που έχουν γράψει ιστορία στις καρδιές των θαυμαστών τους ανά τον κόσμο, στον κινηματογράφο και στην ίδια την αυτοκίνηση.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
Honda Civic Type-R: Μπορεί ένα hot hatch να γίνει ακόμη πιο καυτό; Αν μιλάμε για το νέο Honda Civic Type-R μπορεί και με το παραπάνω. Δεν είναι μόνο οι 320 ίπποι, αλλά και ο τρόπος που αυτοί βγαίνουν στο δρόμο χάρη στις προηγμένες τεχνικές, που βελτιώνουν την αεροδυναμική και εντέλει τη συμπεριφορά του ιαπωνικού «αγωνιστικού για το δρόμο».

Citroen C3: Πρόκειται για το αυτοκίνητο, που έκανε τον περισσότερο "θόρυβο" από την πλευρά της Citroen τα τελευταία χρόνια και έδειξε στην πράξη, τη στροφή της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας σε επίπεδο στρατηγικής και προφίλ,  χάρη στην τολμηρή σχεδίαση, τις τεχνολογίες αιχμής και τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του Group PSA.

Ford Kuga: Το τέλος του κόσμου πλησιάζει και ο Θωμάς Ευθυμίου με τον Μάνο Στεφανή, ως δυο τελευταίοι άνθρωποι στη Γη, μάχονται για το τελευταίο τρόπαιο, που έχει απομείνει στον πλανήτη... Μπορεί να κινηθεί με άνεση στις πόλεις αλλά και εκτός δρόμου, διαθέτει τετρακίνηση, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας και κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου...  Το όνομά του Kuga, Ford Kuga.

Airbus Pop.Up: Τι μπορεί να συμβεί όταν οι μηχανικοί της αεροδιαστημικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώνουν τις δυνάμεις με στόχο τη βελτίωση της κίνησης στους αστικούς δρόμους; Πετυχαίνουν τη μέγιστη εκμετάλλευση εδάφους και αέρος, όπως αποδεικνύει το Airbus Pop.Up, ένα εντυπωσιακό concept, το οποίο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο, που αντιλαμβανόμαστε την κίνηση στην πόλη, μέσα στην επόμενη δεκαετία...

"TRACTION"  Κάθε Κυριακή στις 14:15 στο STAR!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !