Αν ισχύει μιλάμε για τηλεοπτική βόμβα. Τι ετοιμάζεται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη; Ποια είναι τα νέα… σχέδια της παρουσιάστριας;

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει ζώνη και να γίνει βραδινή. Με εβδομαδιαίο σόου ή κάποιο talent show, αν και το κανάλι είναι ικανοποιημένο από τα έσοδα της εκπομπής.

Ένα concept λοιπόν που συζητά η Ελένη είναι βραδινές συνεντεύξεις λαμπερών προσώπων και ένα άλλο αφορά στην παρουσίαση μουσικού talent show, τα δικαιώματα του οποίου διαπραγματεύεται ο Alpha αυτή την περίοδο. Αυτονόητο είναι πως σε μια τέτοια περίπτωση, θα υπάρξει και αναπροσαρμογή του συμβολαίου τηw παρουσιάστριας.

 Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο της αναφέρει ξεκάθαρα πως θα παρουσιάζει καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή και θεωρητικά ο Alpha θα μπορούσε να μπλοκάρει την τροποποίηση του, δεν υπάρχει από τα στελέχη του καναλιού καμία τέτοια διάθεση. Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσει και από τις δύο πλευρές γίνονται σε παρά πολύ καλό κλίμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν να εχει και ο alpha ενα σοου. απο το 2011 αν δεν κανω λαθος εχει να βγαλει καποιο μεγαλο σοου (βλ. greek idol). τι ρεπορταζ εχει το tvnea; ισχυει η ειναι απλως μια φημη;

Bottom Ad [Post Page]