Ο Σπαλιάρας αποκαλύπτει: «Μετά το SURVIVOR χρειάστηκα μάνατζερ»

0

Το μοντέλο και ηθοποιός, Γιάννης Σπαλιάρας, που πέρσι συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, είναι ο φετινός παρουσιαστής του Ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού, που διεξάγεται σήμερα.
Με αφορμή τον ρόλο του σε αυτό, μίλησε στην εκπομπή, ''Κρήτη σήμερα'' ,και τη δημοσιογράφο, Νικολέττα Σφακιανάκη ,και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο SURVIVOR .Μίλησε ,λοιπόν, τόσο για το πώς βλέπει τους φετινούς παίκτες όσο και για την αγάπη του κόσμου μετά το παιχνίδι .

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν βλέπει τον φετινό κύκλο, τόνισε πως φυσικά και τον βλέπει καθώς  είναι το παιχνίδι που τον βοήθησε πολύ .Επί πλέον, επεσήμανε πως  οι φετινοί παίκτες ξεχωρίζουν πολύ στο αθλητικό κομμάτι, αλλά δεν μπορεί να κάνει ακόμα καμία εκτίμηση και να ξεχωρίσει κάποιον σαν δυνατή προσωπικότητα ή για το χιούμορ του, ενώ υπογράμμισε πως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αγάπη που εισπράττει από το κοινό:
«Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα με αγαπούσε τόσο πολύ .Βλέπω μια τρομερή αγάπη από τον κόσμο, δεν έχω ζήσει τίποτα πιο έντονο στη ζωή μου από αυτό που ζω τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό να συναντάς ανθρώπους στο δρόμο που δεν τους γνωρίζεις, να σε σταματάνε στον δρόμο, να σε αγκαλιάζουν, να σου λένε συγχαρητήρια για το ήθος σου.Πραγματικά βουρκώνω».

Τέλος, μίλησε και για το ότι ήταν μεν αναγνωρίσιμος και πριν μπει στο παιχνίδι καθώς είναι στον χώρο 20 χρόνια, αλλά μετά το ριάλιτι,  όπου κι αν πήγαινε τον προσέγγιζαν όλοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να το ελέγξει και να το κοντρολάρει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μετά το Survivor χρειάστηκε μάνατζερ για να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Δείτε όλα όσα είπε:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !