Και η Μαίρη Συνατσάκη στο «Sunday Live»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του «Sunday Live» και όπως καταλαβαίνετε εκεί στον ΑΝΤ1 η αγωνία και το άγχος έχουν χτυπήσει κόκκινα!
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έρχονται την Κυριακή το βράδυ στις 9.00 νταν στο… σαλόνι μας και υπόσχονται να μας διασκεδάσουν, όπως μας διασκέδαζε τον παλιό, καλό καιρό η ιδιωτική τηλεόραση με λαμπερά σόου, που άφησαν εποχή.

Με άλλα λόγια; Το «Sunday Live» είναι ένα σόου που θα έχει απ ΄όλα! Χορό, τραγούδι, παιχνίδια, καλεσμένους, εκπλήξεις και μπόλικη, μπόλικη άμεση επαφή με τους τηλεθεατές, μιας και η διαδραστικότητα θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Και εδώ ακριβώς θέλω να σου πω λατρεμένη, πως σόου χωρίς φάρσα γίνεται; Εμ, δεν γίνεται! Οπότε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, στο «Sunday Live» θα συμπεριλαμβάνεται κάθε φορά και μία φάρσα. Μία φάρσα σε αγαπημένο πρόσωπο της εγχώριας σόου-μπιζ και όχι μόνο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ του tlife.gr, το πρώτο «θύμα» του Νίκου και της Ζέτας είναι η Μαίρη Συναντσάκη. Ναι, η Μαιρούλα είναι το πρόσωπο εκείνο που έπεσε στα χέρια του δαιμόνιου ντουέτου και κάτι μου λέει πως η συνέχεια στους μικρούς μας δέκτες θα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !