Αποκαλύπτονται λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «Sunday live»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Με τον
5χρονο αλλά ιδιαίτερα ετοιμόλογο Απόστολο και την 6χρονη γλυκιά Φωτεινή, δύο λιλιπούτεια αστεράκια που επιλέχτηκαν, ύστερα από αλλεπάλληλες οντισιόν, για να υποδύονται με σκέρτσο τον Νίκο Μουτσινά και τη  Ο Γιάννης Λάτσιος με τους παρουσιαστές του σόου και τη Φωτεινή με τον Απόστολο, που έκλεψαν την παράστασηΖέτα Μακρυπούλια σε παιδική ηλικία, η χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το νέο show του ΑΝΤ1, το «Sunday Live», που πραγματοποιήθηκε σ' ένα όμορφο σπίτι στην Πολιτεία, κύλησε μέσα στην καλή χαρά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς μάς υποδέχτηκαν χθες το μεσημέρι με τα χέρια γεμάτα καλούδια (σ.σ: ένας μεγάλος μπουφές είχε στηθεί για τους δημοσιογράφους), βάζοντάς μας αμέσως στο κλίμα της νέας ζωντανής παραγωγής, που αρχίζει αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος είχε μείνει άφωνος από τα δύο παιδάκια, τα οποία μας καλωσόρισαν στην όμορφη γιορτή και στο πλαίσιο αυτό μας αποκάλυψε ότι τα πιτσιρίκια θα κάνουν τις πιο αφελείς ή τις πιο πιπεράτες ερωτήσεις που δεν μπορούν να κάνουν οι οικοδεσπότες της εκπομπής στους καλεσμένους τους. Μιλώντας στην «Espresso», η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως είπε το «ναι» στο σόου έπειτα από πολλή σκέψη. «Είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσω τα ηνία μιας ζωντανής εκπομπής που δεν έχει φορμάτ, αλλά βασίζεται περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό. Αυτό θέλει μια τρέλα που ο Νίκος την έχει πιο πολύ και εγώ σε μικρότερη δόση. Το ότι είμαστε χρόνια φίλοι μού έδωσε τη δύναμη να κάνω το επόμενο βήμα» μας είπε και συνέχισε: «Το σόου θα είναι για όλη την οικογένεια, θα έχει φάρσες σε επωνύμους, δικές μας μεταμφιέσεις και πολλά πλούσια δώρα. Εντάξει, δεν θα δίνουμε και πισίνες, αλλά μια μπανιέρα θα μπορούμε να τη δώσουμε».

Στο σημείο αυτό πήρε τη σκυτάλη ο Νίκος Μουτσινάς, θέλοντας να την πειράξει: «Μάλιστα, ο νικητής του σόου θα γίνει μέτοχος του καναλιού» είπε γελώντας. «Λοιπόν, το σόου θα έρχεται μέσα στα σπίτια σας στην κυριολεξία, γι' αυτό τις Κυριακές θα ήταν καλό να έχετε βάλει και καμία σκούπα. Θα κάνουμε διάφορες εκπλήξεις» σχολίασε με χιούμορ και κατόπιν αναφέρθηκε στις ομοιότητες του «Sunday Live» με τα σόου της Ρούλας και του Γρηγόρη.

«Για μένα αυτού του τύπου οι εκπομπές είναι η “μαμά” όλων των άλλων παραγωγών. Το διαφορετικό στο “Sunday Live” είναι ότι οι καλεσμένοι μας θα έρχονται εδώ έχοντας πάντα κάποιον ρόλο. Η Ζέτα έχει αγχωθεί με όλο αυτό, αλλά εγώ της λέω ότι η εκπομπή μας δεν έχει σκοπό τη συγκίνηση. Απλά κάνει στοπ στη χαρά και την καλούμε να χαλαρώσει. Μια δουλειά είναι, δεν είναι ζωή ή θάνατος». Οσο για τον ανταγωνισμό; «Μας αφορά αλλά πιο πολύ μας νοιάζει να δημιουργηθεί πλέον μια τηλεόραση και με σόου και realities και ελληνικές σειρές και τούρκικα, ώστε να έχει πολλές επιλογές ο τηλεθεατής μέσα στην κρίση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !