ΣΚΑΪ: O ενημερωτικός τομέας στα χαρακώματα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Έντονη δυσαρέσκεια έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στο κανάλι του Φαλήρου σε αρκετούς εργαζομένους του ενημερωτικού τομέα.
Μετά την απόκτηση των ριάλιτι από την τούρκικη εταιρεία παραγωγής ο ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης αλλάζοντας κατά πολύ το «ενημερωτικό προφίλ» που είχε.

Λόγω μάλιστα του «Survivor» άλλαξαν ακόμα και ώρα μετάδοσης του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους ενώ το «κερασάκι» ήταν ότι την προηγούμενη Κυριακή αποφάσισαν να ξεκινούν τη μετάδοσή του ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 19:45, για να ξεκινά το ριάλιτι πριν τον ανταγωνισμό.

Τελικά, παρά τη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα εδώ αποφασίζονται βάσει Survivor» την αλλαγή την κατάφερε η τούρκικη εταιρεία παραγωγής απαιτώντας το ριάλιτι να ξεκινά ξανά λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στον ενημερωτικό τομέα και αρκετοί είναι… στο κόκκινο, ενώ πίσω από τα κλειστά γραφεία μιλούν για απαξίωση της δουλειάς τους από τη διοίκηση του σταθμού που στην «προ ριάλιτι εποχή» είχε «σημαία» την ενημέρωση.

Δεν είναι τυχαίο που εκπομπές που μέχρι πρότινος είχαν βαρύνουσα σημασία για τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου πλέον προβάλλονται με αρκετή καθυστέρηση λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας του ριάλιτι που έχει επιβάλλει η τούρκικη εταιρεία παραγωγής που θέλει να ολοκληρώνεται αργά το… ξημέρωμα για να ανεβάζει το μέσο όρο του.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν «ανοίξει πόρτες» σε άλλα κανάλια και δεν αποκλείεται ακόμα και στην τρέχουσα σεζόν να υπάρξουν μεταγραφές έκπληξη…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !