Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του "MasterChef", καθώς μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας, η ηττημένη ομάδα δεν έκρυψε τις ενστάσεις της, αλλά και τη διαφωνία της με την απόφαση των κριτών και του κοινού. Συγκεκριμένα, οι μπλε δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι έχασαν, έχοντας στα επιχειρήματα τους πως το κόκκινο χρώμα στον πάγκο τράβηξε περισσότερο τα παιδιά…

«Δεν θεωρείται άδικο ότι είχε στηθεί πρώτα ο κόκκινος μπουφές και δίπλα ήταν ο μπλε και τα παιδάκια ξεκινούσαν και έμπαιναν από τον κόκκινο;», ρωτά τους κριτές η Νικόλ Γασπαράτου, ενώ λίγο αργότερα ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου ρώτησε με το ίδιο έντονο ύφος τους κριτές: «Θεωρείται δίκαιο ότι υπήρχε χρωματική διαφορά στους πάγκους;».

«Δηλαδή μας λες ότι στον κόκκινο μπουφέ, που ήταν το κόκκινο έντονο χρώμα υπήρχαν πέτρες και εσείς είχατε φαγητό, θα έπαιρναν τις πέτρες;» ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης περνώντας με αυτό τον τρόπο την άποψη του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγήκε εκτός εαυτού: «Μετά τον αρχικό συνωστισμό τα παιδιά απλώθηκαν και στους δύο πάγκους. Επίσης, ο αρχηγός σας διάλεξε το χρώμα! Θεωρείς δηλαδή ότι αυτή η μεγάλη διαφορά στο σκορ των ψήφων, 45 – 15, διαμορφώθηκε επειδή ο ένας πάγκος ήταν κόκκινος και ο άλλος μπλε; Πόσα nuggets έμειναν στο πιάτο σας; Πόσα χάμπουργκερς έμειναν στον πάγκο σας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό που λες με το χρωματικό… Ποιος σας είπε ότι ήταν ωραία η κόκκινη σάλτσα σας με τον ανανά; Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν κακό».

«Σου λέω λοιπόν ότι το μπέργκερ που έφαγα εγώ ήταν κατάμαυρο!», συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο κριτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: