Πάνος Ιωαννίδης: Aποκαλύπτει για τη σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές του #MasterChefGR και την προσωπική του ζωή!

0

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε "Στη Φωλιά των Κου-Κου" και ήταν κάτι παραπάνω από ευθύς στις απαντήσεις του. Ο γοητευτικός κριτής του MasterChef μεταξύ αστείου και σοβαρού έκανε τα παράπονα του για τους συναδέλφους του στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR και τις εξόδους τους που δεν τον συμπεριλαμβάνουν. Ο ίδιος πάντως δήλωσε «του προγράμματος», σπιτόγατος και… μόνος.

"Ο Λεωνίδας και ο Σωτήρης βγαίνουν. Εμένα δεν με καλούν. Κάποιες φορές με καλούν. Μου λένε έλα ψηλέ είμαστε εκεί. Για ποτά πηγαίνουν και καμιά φορά με φωνάζουν και καμιά φορά δεν με φωνάζουν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ σοβαρός μάλλον για αυτούς. Είναι πλακατζήδες αυτοί. Εγώ δεν κάνω τόσο πολύ χιούμορ, είμαι λίγο πιο μουντρούχος, το δέχομαι."

Υπάρχουν πληροφορίες από το κοντρόλ ότι σου στέλνουν μηνύματα συνέχεια και εσύ είσαι αυτός που δεν πάει!

Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο σπιτόγατος. Τελευταία στιγμή μου το λένε. Δηλαδή αφού έχουν βγει έξω. Εγώ είμαι Αιγόκερως, είμαι του προγράμματος. Θα μου πεις ότι σήμερα θα βγούμε έξω, οκ το κανονίζουμε βγαίνουμε. Αν με πάρεις τελευταία στιγμή του τύπου «έλα είμαστε έξω», έ μέχρι να ντυθώ, μέχρι το ένα, μέχρι το άλλο, ε φτάνει «έλα σε μισή ώρα πληρώνουμε, που είσαι;», ε τώρα για μισή ώρα δεν πάω.

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο σπίτι και να περνάει καλύτερα.

Τι πρόσωπο ρε παιδιά, εγώ δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Κατά μέσο όρο, ότι μέσω του κινητού βλέπω πόσο χρόνο κοιμάμαι, και είναι 6-6,5 ώρες βαριά βαριά, άρα τι να προλάβω να κάνω ακριβώς και ποιον να δω. Είναι πολύ σφιχτά τα προγράμματα. Μόνος μου είμαι αφού το έχω δηλώσει, δεν έχει αλλάξει κάτι. Νομίζω ότι η μαγειρική και το MasterChef είναι η σχέση μου αυτή την εποχή. Όλοι το ψάχνουμε. Θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σου καλύπτει κάποια πράγματα. Δεν κάνεις κάτι για να το κάνεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !