Εμπάργκο στο «Πρωινό» για «MasterChef» και «Survivor»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Στ ‘άρματα,
στ ΄άρματα εμπρός στον αγώνα είναι αυτή την εποχή τα κανάλια, μιας και το δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει ,ήδη, και φυσικά ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει «κόκκινα». Πως το λέει η γνωστή παροιμία; «Ο θάνατός σου, η ζωή μου»; Ε, κάτι τέτοιο!

Με άλλα λόγια, έχει σημάνει διακαναλικός συναγερμός. Έτσι, όλα τα κανάλια έχουν υιοθετήσει την τηλεοπτική γραμμή του να μην παίζουν, να μην αναπαράγουν προγράμματα των αντιπάλων τους και κυρίως; Προγράμματα που «καίνε» όπως είναι το  «Survivor» το οποίο ως γνωστόν τρέχει μπροστά, πολύ μπροστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Άλλωστε, για το εμπάργκο στο «Survivor» σχεδόν απ ΄όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σου έχω μιλήσει ,ήδη, λατρεμένη. Όμως, σήμερα επιστρέφω στο θέμα γιατί σου έχω «φρέσκα κουλούρια»!

Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι «κεραίες» μου, στον ΑΝΤ1 έχει πέσει μαύρο και στο «MasterChef» του Star, το οποίο έχει εξελιχθεί κι αυτό σε πολύ δυνατό τηλεοπτικό αντίπαλο, μιας και χαρίζει στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα έμαθα, πως έχει ανακοινωθεί και μάλιστα σε αυστηρό τόνο, στους ιθύνοντες του «Πρωινού» και στην Φαίη Σκορδά να μην τολμήσουν να παίξουν ούτε πλάνο κι από το «Survivor», αλλά κι από το «MasterChef», μιας και το «Πρωινό» μετά το «Nomads», καλείται να σηκώσει στους ώμους του το βάρος της προώθησης και του «Dancing», αλλά και του «Sunday Live»!

Συμπέρασμα; Τα… τηλεοπτικά βάσανα της Φαίης δεν λένε να τελειώσουν, αφού φέτος έμελλε να είναι αυτή που θα πρέπει να βάλει πλάτη στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο για την ώρα σημειώνει χλιαρές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης και όσο να πεις έχει δημιουργηθεί τουλάχιστον μία αμηχανία, για να μην σου πω ένας πανικός στο κανάλι του Αμαρουσίου!

tlife-Νάνσυ Νικολαιδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !