Τα «αποκαλυπτήρια» για το Hell s Kitchen

0
Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 21.00, στον ΑΝΤ1, οι πόρτες του Hell’s Kitchen, άνοιξαν πρώτη φορά και αποκλειστικά για τους εκπροσώπους των media, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Σ’ ένα industrial περιβάλλον, έχει στηθεί το εστιατόριο του Hell’s Kitchen, το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο, θα δουλεύει σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, καθώς και το σπίτι στο οποίο έχουν ήδη εγκατασταθεί οι 20 διαγωνιζόμενοι.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, μαζί με τους sous chef, Νικόλαο Μπίλλη και Κωνσταντίνα Διβόλη, καθώς και συντελεστές της παραγωγής, εξήγησαν το concept της εκπομπής στους δημοσιογράφους, έλυσαν απορίες και φυσικά τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Hell’s Kitchen, έναν εντυπωσιακά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν πρώτοι απ’ όλους.

Μία εντυπωσιακή σάλα με προσεγμένες ροτόντες, ένα chic decor με vintage στοιχεία, καθώς και μία υπερσύγχρονη κουζίνα, «με προδιαγραφές που αξίζουν αστέρι Michelin», όπως δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανοιχτή  στους επισκέπτες του εστιατορίου, που θα βλέπουν live όλη την προετοιμασία.  Η ξενάγηση συνεχίστηκε και στα ενδότερα του Hell’s Kitchen, στις αποθήκες του εστιατορίου, γεμάτες με τα πιο φρέσκα και διαλεχτά υλικά, καθώς και στο γραφείο του Μποτρίνι, στο οποίο οι παίκτες θα κρεμούν την ποδιά τους κατά την αποχώρησή τους.

Τα «αποκαλυπτήρια» για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν από τον ΑΝΤ1, πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε λίγες ημέρες, στην επίσημη πρεμιέρα του Hell’s Kitchen, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21.00.

Μη λείψει κανείς!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !