Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον ρόλο της Αλεξάνδρας Τριανταφύλλου είναι ένας από τους
λόγους για να παρακολουθεί κανείς τη δημοφιλή σειρά του Αlpha ,«Το σόι σου», κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ ,στις 21.00. Η ηθοποιός, το βιογραφικό τής οποίας είναι... φορτωμένο με κλασικά έργα και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, μιλά στην εφημερίδα, «Espresso»,και τη δημοσιογράφο, Μαρία Ανδρέου, για τον ρόλο τής δύστροπης πεθεράς και της καταπιεστικής μάνας που υποδύεται στο σίριαλ.

«Οι τηλεθεατές γελούν με την καρδιά τους, όταν με βλέπουν στον δρόμο. Μερικοί μού λένε “πάτα τους ακόμη περισσότερο στον λαιμό”, άλλοι μου λένε “μα πώς σε αντέχει ο άνδρας σου;” (σ.σ.: ο Παύλος Ορκόπουλος), ενώ κάποιοι άλλοι μου φωνάζουν “δείξε και λίγο έλεος”. Η Αλεξάνδρα είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος, γιατί διακωμωδεί την Ελληνίδα μάνα και πεθερά. Μπορεί η ηρωίδα μου να έχει μια ακραία συμπεριφορά, αλλά δεν γίνεται αντιπαθητική, γιατί έχει και μια ροζ πινελιά. Κατά βάση είναι συναισθηματική και αγαπά την οικογένειά της, αλλά με έναν τρόπο ανορθόδοξο» ,μας λέει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πολύ πιθανό η σειρά να έχει και πέμπτη σεζόν!

«Ο κόσμος αναγνωρίζει στους ήρωες μέλη της οικογένειάς του και η επιτυχία της δεν είναι τυχαία. Όλοι οι συντελεστές, σκηνοθέτης, σεναριογράφοι, ηθοποιοί, τεχνικοί, εργάζονται με πολλή αγάπη πάνω σ’ αυτήν την τηλεοπτική δουλειά».


Δεν υπάρχουν σχόλια: