Eurovision 2018-Double score για την Panik Records;

0
Γιάννα Τερζή-Ελένη Φουρέιρα Ελλάδα-Κύπρος Eurovision 2018  
Double score φαίνεται τελικώς πως κάνει η εταιρεία Panik Records,συμφερόντων Πάρη Κασιδόκωστα στη φετινή Eurovision της Πορτογαλίας μιας που όπως φαίνεται οι δυο "αδερφές" χώρες θα εκπροσωπηθούν από καλλιτέχνιδες που έχει στο δυναμικό της.
Η Ελένη Φουρέιρα που είχε όπως φαίνεται διακαή πόθο να λάβει μέρος στην Ευρωπαική διοργάνωση -το είχε προσπαθήσει "επίσημα" το 2010 αλλά με άλλη εταιρεία-κατάφερε τελικώς και εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο με την απευθείας ανάθεση που της έγινε από το ΡΙΚ και την Κύπρο κι έτσι με την σύνθεση του Ελληνοσουηδού Άλεξ Παπακωνσταντίνου θα προσπαθήσει να σαγηνέψει τους Ευρωπαίους, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Γιάννα Τερζή από την ίδια εταιρεία θα προσπαθήσει με το "Ονειρο μου" να κατακτήσει με τη σειρά της το κοινό με τα χρώματα της χώρας μας,καθώς οι άλλες δύο υποψηφιότητες (Κετιμέ/Spicy και Χοροσταίτες/Spider Music ) απέσυραν ουσιαστικά τη συμμετοχή τους. Στην Wikipedia  έχουν αναρτηθεί oι συμμετέχοντες όσων χωρών έχουν επιλέξει  ή υπάρχει ανάρτηση TBD (To Be Determined: Εν Αναμονή Ανακοίνωσης) κι από Ελλάδα υπάρχει η  Ιωάννα Τερζή με το τραγούδι «Όνειρό Μου».
Να θυμίσουμε στους Eurovisionistas πως η ίδια εταιρεία ήταν εκείνη που συνόδευσε ακόμα τρείς Ελληνικές εκπροσωπήσεις στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού (Κόζα Μόστρα 2013 -Freaky Fortune 2014- Demy 2017) και φέτος θα συμπληρώσει την τέταρτη της συμμετοχή.
Φαίνεται τελικώς πως το team που ηγείται της υπόθεσης Eurovision υπο τις οδηγίες του "πρώτου βιολιού" της Panik κου Γιώργου Αρσενάκου,φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά και τελικώς κατάφεραν να "εξοστρακίσουν" τις δύο "μικρότερες" άλλες εταιρείες στην Ελλάδα που μπήκαν στη κούρσα της διεκδίκησης,μιας που μόνον εκείνη ήταν εκείνη που τήρησε εγκαίρως τις ημερομηνίες αλλά και είχε τις προδιαγραφές που η ΕΡΤ είχε ζητήσει.
Οι Ευρωπαίοι fans του θεσμού, έχουν ήδη υποδεχτεί θετικά το ethnik τραγούδι της Ελλάδας που φαίνεται να προκρίνεται για να μας εκπροσωπήσει καθώς να τονίσουμε πως  εκπληρώνει τους όρους που η χώρα μας φέτος είχε βάλει, όσον αφορά τον ήχο και τη γλώσσα του και σύμφωνα με όσα στους διαδρόμους λέγονται, εάν η Ελλάδα έχει και μια άρτια σκηνική παρουσίαση το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.
Την Ελληνική συμμετοχή υπογράφουν οιΓιάννα Τερζή ,Άρης Καλημέρης,Μιχάλης Παπαθανασίου και ο Δημήτρης Σταματίου,ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Κώστας Καλημέρης.
Καλό ταξίδι Panik ,κάντε ΠΑΝΙΚό στην Ευρώπη !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !