Αποχώρηση με παρασκήνιο από το Epsilon...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το βράδυ της Τετάρτης ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με το Epsilon:

“Αγαπες σας ανακοινωνω πως δεν ανηκω πλεον στο δυναμικο του τηλεοπτικου σταθμου EPSILON TV. Περασα ομορφα και γνωρισα ωραιους, κυριως στην ψυχη ανθρωπους, που έκτισαν με αγαπη ενα καναλι απο το μηδεν. Περασα σχεδον απ ολα τα ποστα του: Αρχισυνταξια, συντακτης,υπευθυνος καλεσμενων,παρουσιαστης,πανελιστας,φιλος,συναδελφος,αδελφος. Ηταν 4 γεματα ομορφες εικονες χρονια. Ξεκινησαμε απο το Περιστερι και φτασαμε Μελισσια.

Κερδισα αρκετα.Κυριως την αγαπη των τεχνικων και των δημοσιογραφων κι αυτα κρατω.Εχει σπουδαιους ανθρωπους αυτος ο σταθμος
(Δημοσιογραφους,Εικονοληπτες,μοντερ, παραγωγους μακιγιαζ,κομμωτες,φυλακες,καθαριστριες,τηλεφωνικο κεντρο,κυλικειο,ηλεκτρολογους κ.α) Ενα δημοσιο ευχαριστω στη Nana Palaitsaki και στη Marialena Andreou που με γέμισαν με την απιστευτη ανθρωπια τους και με ανεχθηκαν για αρχισυντακτη τους.

Ενα τεραστιο ευχαριστω στην πρωτη μου διευθυντρια για το Epsilon Κυρια Rania Matafia, ενα ευχαριστω απο καρδιας στον Menios Fourthiotis για οσα μου αναγνώρισε και καθε χρονο μου εμπιστευοταν τον ¨»αερα» και το κοντρολ του σταθμου. Ενα μεγαλο με αγαπη ευχαριστω στην ΚΥΡΙΑ Φωτεινη Γεωργαντα. Ενα αγαπησιαρικο ευχαριστω στην υπεροχη Natalia Germanoy που με ανεχθηκε στο «Μη χανόμαστε» και στο «Namaste».

Ενα μεγαλο πολυ μεγαλο φιλι στα υπεροχα πλασματα που τα καλοκαιρια ημουν ο Αρχισυντακτης τους και περνουσαμε ομορφα Ολγα Λαφαζανη, Βικυ Παπαλουκα αλλα και τον Γιωργο Πολυχρονιου που του ζαλιζα τα αυτια απο τη θεση του κοντρολ.Και τον Τρυφωνακο Σαμαρα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Χριστινα Λαμπιρη για τα θαυματα που ζησαμε στο «La BiriBiri».

Για το τελος, ενα ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο λατρεμενο μου κοριτσι Tzortzela Kosiava για τα οσα ζησαμε το καλοκαιρι στο «Mατσες Μουτσες» Ενα μεγαλο ευχαριστω στον νεο οικονομικο διευθυντη του Epsilon Tv κυριο Δημητρη Δημαρελη για την υποστηριξη αρχες Σεπτεμβρη . Κι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω σε δυο τυπους που φροντισαν να μου υπενθυμισουν οτι θα πρεπει να συνεχισω να ειμαι ανθρωπος και να προσφερω την πολυτιμη βοηθεια μου ακομη κι αν προδοθω. Παμε για αλλα…..”


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !