Οι ραγδαίες εξελίξεις στο σταθμό ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, έχουν φοβίσει τον ανταγωνισμό. Άτομα του χώρου που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μιλούν για μία άκρως επιθετική στρατηγική από πλευράς υπευθύνων του σταθμού με την πλήρη στήριξη της διοίκησης.
Βασικός τομέας ανάπτυξης, όπως ακούγεται, πέρα από την ενημέρωση θα είναι και ο τομέας μυθοπλασίας για το κανάλι. Οι εντολές που έχουν δοθεί ,είναι η εύρεση και η ανάπτυξη πρωτότυπων σειρών για λογαριασμό του σταθμού. Η πολύπειρη Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει αναλάβει το έργο αυτό και φαίνεται πως παρά τον αρχικό δισταγμό κάποιων γνωστών ονομάτων του χώρου, οι πρώτες προτάσεις έχουν φθάσει στον σταθμό και οι άνθρωποί του τις εξετάζουν με μεγάλη προσοχή. Σε καμία περίπτωση στο epsilontv δεν θέλουν να αναλωθούν με χαμηλής αισθητικής προγράμματα και κοιτούν για προτάσεις που θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν φρέσκια πνοή στην τηλεόραση. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ακούγεται πως το αντίστοιχο budget που έχουν οι υπεύθυνοι στα χέρια τους θα είναι και αρκετά υψηλό.
Στόχος απ’ όσο ακούγεται, είναι το epsilontv, με πιθανότατα νέα ονομασία από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, να πρωτοστατήσει στον τομέα αυτό και να καλύψει το κενό που αφήνει το Mega στον χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας.
Γράφει η Αλεξία Πηλιχού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]