Μπορεί η Βίκυ Κάβουρα να έκανε μια σέξι εμφάνιση στο ballroom του Dancing With The Stars, ωστόσο, τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μάλλον την απογοήτευσαν.

Φορώντας ένα σέξι λευκό κορμάκι με πούπουλα και ξανθιά περούκα, η ηθοποιός χόρεψε το "Ι Αm A Good Girl" , το soundtrack της ταινίας Burlesque, με τους κριτές να λένε πως η χορογραφία ανέδειξε την σεξουαλικότητά της.

Ένταση, πάντως, είχε ο Γιώργος Λιάγκας, που ανέφερε: «ξέρεις τι παθαίνω εγώ με τη Βίκυ; Με το που μπαίνει μέσα και την βλέπω, λέω ότι σήμερα θα μας σκίσει πραγματικά. Μπήκες λίγο άψυχα. Ακόμα και το κούνημα του χεριού δεν είχε πάθος!».

«Κάθε φορά είναι το ίδιο σχόλιο! Μήπως περιμένετε πολλά από εμένα κύριε Λιάγκα;», απάντησε απογοητευμένη η Βίκυ για να πάρει την απάντηση: «θα σας πω κυρία Κάβουρα… Περιμένουμε γιατί έχετε ένα πολύ ωραίο σώμα, δεν είστε πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα το χαμηλό κέντρο βάρους να ευνοεί το χορό, είστε γυμνασμένη. Δεν είναι μόνο ότι είναι ωραία γυναίκα. Είναι και μια γυμνασμένη με ωραίο σώμα γυναίκα. Εμένα μου άρεσες πιο πολύ την προηγούμενη φορά».

Η απογοήτευση της Βίκυς, πάντως, δεν κόπασε, καθώς η ίδια ψιθύρισε χαμηλόφωνα «με σκότωσες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]