Σε αλλαγή ώρας προχωρά η σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια", σύμφωνα με το πρόγραμμα του επίσημου site του καναλιού. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η νέα τούρκικη σειρά θα προβάλλεται στις 21:00 και όχι στις 22:00, όπως η "Αnne". Θα ακολουθεί η κωμική σειρά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου στις 23:30. Το ίδιο θα συμβαίνει και τις Δευτέρες με το "Hell's Kitchen"...

2 σχόλια:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Είπα κι εγώ. Πέρασε μήνας που παίζει 4 φορές τη βδομάδα στις 9!!Δε θα αλλάξει μερα ή ώρα; Φαίνεται ξεχάστηκε ο Λατσιος με τις απόκριες και δεν προχώρησε στην 500στη αλλαγή νωρίτερα. Γτ ξέραμε ότι κάθε 15 μέρες αλλάζει πρόγραμμα η σειρά.
Είναι η καλύτερη σειρά της σεζόν κ αντί να την προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού δεν της έδωσαν καμία αξία.Αν το καλοκαίρι τη βάλουν επαναληψη στις 11 το βράδυ κι αρχίζει να χτυπά πάλι 25αρια στον Αντ1 θα χτυπούν τα κεφάλια τους.
Εντάξει κι ο Λατσιος άνθρωπος είναι,θα κάνει λάθη. Αλλα οι κινήσεις του φέτος είναι ΠΑΙΔΙΚΕΣ και για γέλια.Εναν απλό τηλεθεατη να ρωτήσει κάποιος θα του φτιάξει ένα πρόγραμμα της προκοπής.
1-κακοστημενο Nomads μετά από Σαρβαιβορ!
2-Ρουκ Ζουκ στις 5!
3-4x4 για κλάματα από το πρώτο επεισόδιο!
4-προγραμμα Σαββατοκύριακου ανύπαρκτο!
5-προχειρη πρεμιέρα για το Sunday Live!
6-"θα βγει το Bachelor αμέσως μετά το Nomads.Οχι θα βγει 2 μήνες μετά. Όχι στη θέση του θα βγει το Game of Love. Όχι θα το αφήσουμε για του χρόνου κι αυτό!"
7-τρυπα στο καθημερινό 4-6 το μεσημέρι!
8-κοψιμο του Λιάγκα!
Τελικά όντως όπως έλεγε και το τρέιλερ....
That's Ant1 και είναι απίστευτο !!!

Ανώνυμος είπε...Τη σακάτεψε τη σειρά το κανάλι. Μπρος-πίσω πως να αποκτήσει το κοινό της. Δείχνει πόσο σέβεται τους συνεργάτες του.
'Εχει που έχει τις αδυναμίες της (η μανιέρα Σολωμού- Ανδρίτσου- Αθανασίου και Πουλη δεν έχει τέλος και κουράζει) το πήγαινε έλα μας αποσυντόνισε εντελώς