Γεμάτα ανατροπές τα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ...

0
Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 ,στον ΑΝΤ1:



Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 41o επεισόδιο
Η Χριστίνα πιάνει στα πράσα τον Ευτύχη να φιλιέται με τη Μάρθα και τον χωρίζει. Εκείνος δεν τα βάφει και μαύρα, γιατί έχει μια μεγάλη ευκαιρία να τα ξαναβρεί με τη Μάρθα…, την ίδια στιγμή που η Βιολέτα αποφασίζει να χωρίσει οριστικά τον Χριστόφορο, αφού δεν μπορεί πλέον να τον εμπιστευθεί. Ο Πέτρος συνεχίζει να ζηλεύει τη Δανάη, ενώ ο ερχομός των παιδιών του στο σπίτι δημιουργεί κι άλλα προβλήματα στη συγκατοίκησή τους. Ο Αντώνης φοβάται πως θα χάσει για πάντα την Πηνελόπη, που φεύγει για Φινλανδία ,και διχάζεται για το αν πρέπει να την ακολουθήσει. Στο μεταξύ, η Ιουλία – αν και αγχωμένη - ετοιμάζεται να φύγει εκδρομή με τον Αλέκο και - ακολουθώντας τη συμβουλή του Μηνά - ψωνίζει sexy εσώρουχα!

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 42o επεισόδιο 
Η Βιολέτα ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρα στο μαγαζί του Μηνά και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Η Δανάη ανακαλύπτει ότι τα λουλούδια που της έρχονται τα στέλνει γυναίκα αλλά δεν ξέρει ποια. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τη Βιολέτα να πάει στο σπίτι της Δανάης και να αφήσει έναν κοριό, ώστε να μπορεί να τους παρακολουθεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για Φινλανδία, και ο Αντώνης καθυστερεί να ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα πάει μαζί της. Η Μάρθα με τον Ευτύχη ζουν τον έρωτά τους. Η Ιουλία ζητά συμβουλές από τον Μηνά σχετικά με την εκδρομή με τον Αλέκο. Όταν, όμως, θα δει κατά λάθος μια φωτογραφία του Αλέκου από το στριπτιζάδικο, όλα θα αλλάξουν. Η Βιολέτα βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Πέτρο και τη Δανάη και της ξεφεύγουν πράγματα που δεν θα έπρεπε…

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 43o επεισόδιο  
Η Βιολέτα αποκαλύπτει στη Δανάη και τον Πέτρο ότι τους έβαλε κοριό και ότι αυτό ήταν σχέδιο της Κατερίνας. Το ζευγάρι αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στην Κατερίνα και να την πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Ο Μηνάς μαθαίνει ότι θα έρθει ένας γευσιγνώστης στο Charm και αγχώνεται να τον περιποιηθεί για να γράψει καλή κριτική. Τους βάζει όλους σε επιφυλακή. Ο Αντώνης επικοινωνεί με την Πηνελόπη μέσω skype και αρχίζει να ζηλεύει την καινούργια ζωή της στο Ελσίνκι. Στο σπίτι των αντρών στήνεται ολόκληρο θέατρο εναντίον της Κατερίνας, η οποία ακούει τα πάντα μέσω κοριού και τρελαίνεται. Ο Μηνάς προσπαθεί να μαντέψει ποιος από τους πελάτες του είναι ο κριτικός γευσιγνωσίας που θα γράψει για το εστιατόριο, αλλά όλα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο. 

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 44o επεισόδιο 
Η κριτική για το Charm δημοσιεύεται και έχει τραγικό αντίκτυπο στο μαγαζί. Ο Μηνάς ,στην απελπισία του ,ακολουθεί τη συμβουλή του Ευτύχη να οργανώσει βραδιά «singles». Ο Αντώνης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Πηνελόπη και νομίζει ότι την βλέπει συνέχεια μπροστά του. Η Δανάη δέχεται μία πρόταση για συνεργασία από ένα πρακτορείο μοντέλων, και πάει σε μία εκδήλωση για να γνωρίσει τους πελάτες. Ο Πέτρος προσπαθεί να το δεχτεί χωρίς ζήλεια, μέχρι τη στιγμή που βλέπει μία φωτογραφία της Δανάης, από την εκδήλωση, μαζί με άλλον άντρα. Η βραδιά singles στο Charm καταλήγει σε φιάσκο. Ο Ευτύχης με τη Μάρθα εξακολουθούν να ζουν τον έρωτά τους και να κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, μέχρι που ένας δικαστικός επιμελητής θα καταστρέψει τα πάντα. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι ζητάνε στο Ελσίνκι Έλληνες καθηγητές μαθηματικών και αποφασίζει να κάνει αίτηση για να φύγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !