Από σήμερα ξεφυλλίζουμε τη "Ραδιοτηλεόραση"!

0

To 6ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα πολιτιστικά, αθλητικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, αφιερώματα κ.ά.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, οι αναγνώστες θα απολαύσουν ένα πλούσιο αφιέρωμα στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, την πρώτη κορυφαία αθλητική διοργάνωση της νέας χρονιάς, που, από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου, καλύπτει η ΕΡΤ [ΕΡΤ2, ΕΡΤHD, ΕΡΤPLAY1, ΕΡΤPLAY2] με απευθείας μεταδόσεις από την Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας.

Η Ελένη Χρονά μιλάει για το βραδινό δελτίο ειδήσεων, που επανήλθε στην ΕΡΤ2, και το οποίο παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, στις 23:00. Ο Χρήστος Παγώνης παρουσιάζει τα «Επιχειρήματα», τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 που αναδεικνύει όλες τις πτυχές της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας και μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 14:00.

Ακόμη, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται: οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διεκδικούν μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του 2018 στην Ταϊλάνδη, άρθρο για τον νέο Κανονισμό που τα αλλάζει όλα στα social media και πολλά άλλα.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !