Απρόσμενες οι εξελίξεις στην Παρθένα ζωή...

0
Η Ζωή ανακαλύπτει τυχαία το γράμμα της Νατάσας και μαθαίνει πλέον πως το μωρό που κουβαλάει μέσα της, είναι του Άρη, ύστερα από ένα ιατρικό λάθος. Η Ζωή κατηγορεί τον Άρη που της απέκρυψε την αλήθεια και πιστεύει πως ο έρωτας του για εκείνη, ήταν ένα σχέδιο, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο παιδί. Η Μαρίνα παράλληλα, βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο της κι ενώ ο Άρης είναι έτοιμος να της ζητήσει διαζύγιο τα σχέδιά του ανατρέπονται με τον χειρότερο τρόπο. Ο Παύλος, μετά το φιλί που έδωσε με την Ζωή, πιστεύει ότι θα την ξανακερδίσει. Όμως η Ζωή του το ξεκόβει για ακόμα μια φορά, προκαλώντας την οργή του. Τι σόι παιχνιδάκι παίζει μαζί του, τέλος πάντων; Η Κική, πείθει την Ζωή να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Άρη, την ώρα που ο Άρης συνειδητοποιεί πως το να ζητήσει διαζύγιο δεν είναι πλέον εφικτό. Ο Άρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα: Ζωή ή Μαρίνα;….

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

91o επεισόδιο
O Άρης αποκαλύπτει στη Ζωή ότι δεν μπορεί να χωρίσει την Μαρίνα, γιατί πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. Με πόνο ψυχής αποφασίζουν να μείνουν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον. Η Χρυσάνθη ανακαλύπτει ότι λείπουν πάλι λεφτά από το ταμείοκαι κοντεύει να τρελαθεί. Ο Μάρκος βλέπει την κακή ψυχολογία της Ζωής και εκείνη του εξομολογείται πως ο Άρης είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μάρκος πηγαίνει και βρίσκει τον Άρη και οι δύο άντρες συγκρούονται άσχημα. Η Μαρίνα συνεχίζει να προσποιείται την άρρωστη και ο Άρης βρίσκεται στον απόλυτο εγκλωβισμό. Ο Μάκης αποχαιρετάει τους πάντες πριν φύγει για την Καρωτή και έχει μια ιδιαίτερη στιγμή με τη Ζωή. Η Μαρίνα ζητάει από τηΖωή να συναντηθούν. Της λέει ότι ο Άρης βλέπει μια άλλη γυναίκα και ότι ξέρει ποια είναι. Η Ζωή σοκάρεται.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

92o επεισόδιο
Η Μαρίνα «εξομολογείται» στη Ζωή τις υποψίες της ότι ο Άρης ίσως την απατά και βγάζει την απόγνωση και τον έρωτά της για εκείνον. Η Ζωή νιώθει πολύ άσχημα με όσα ακούει. Ο Άρης λέει στον Παύλο να ξεχάσει επιτέλους τη Ζωή και να πάει παρακάτω, προκαλώντας έτσι την οργή του. Η Μαρίνα, με την βοήθεια της Τέσης και του Βίκτωρα, πείθει τον Άρη να δουλέψει μαζί με την Ζωή στο πρότζεκτ της. Ο Τάσος αναλαμβάνει δράση τοποθετώντας κρυφές κάμερες στο φούρνο για να «πιάσει» τον κλέφτη του ταμείου. Ο Μάρκος παρακαλεί τη Ζωή να κάνει μια προσπάθεια να τα βρει με τη μητέρα της, ενώ η Σοφία υπόσχεται στον Τάσο πως θα σταματήσει να στεναχωριέται για την Ζωή και θα αρχίσει τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Άρης πείθει τη





Ζωή να επισκεφτούν μαζί τη γυναικολόγο. Η Ζωή δηλώνει στη Μαργαρίτα πως είναι έτοιμη να μάθει το φύλο του μωρού της.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

93o επεισόδιο
Η Ζωή και ο Άρης ξετρελαμένοι με το νέο, πως περιμένουν αγόρι, έρχονται ξανά κοντά. Ο Άρης της ζητάει να συνεχίσουν τον δεσμό τους στα κρυφά, αλλά η Ζωή δεν το δέχεται. Η Σοφία και η Ζωή δέχονται τη πρόταση του Μάρκου, να δειπνήσουν όλοι μαζί και η οικογένεια δείχνει προσωρινά, να τα ξαναβρίσκει. Ο Μάρκος κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη στην Σοφία, που θα την συγκινήσει βαθιά. Ο Τάσος εκφράζει την ζήλεια του για τον Μάρκο, στην Χρυσάνθη, η οποία τον καθησυχάζει. Ο Διονύσης μαθαίνει ότι η Τέση θέλει να μπει στον χώρο της σόου- μπιζ και του γεννιέται μια ιδέα για να την προσεγγίσει ξανά. Η Ζωή ζητάει απ’ τον Παύλο να μείνουνε φίλοι κι εκείνος το δέχεται με βαριά καρδιά. Η Μαρίνα βρίσκει τρόπο να παρακολουθεί τον Άρη, μέσω μιας εφαρμογής που βάζει κρυφά στο κινητό του και έτσι όταν εκείνος επισκέπτεται τη Ζωή εκείνη τον ακολουθεί με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

94o επεισόδιο
Ο Άρης με τη Ζωή συνειδητοποιούν πως είναι ανώφελο να το παλεύουν κι αποφασίζουν να βρίσκονται κρυφά απ’ όλους. Η Σοφία ανακοινώνει στη Χρυσάνθη και το Διονύση ότι η Ζωή περιμένει αγοράκι. Η Χρυσάνθη πηγαίνει στην εταιρεία να κεράσει τον κόσμο και η Μαρίνα μαθαίνει για το φύλο του μωρού. Η Σοφία και ο Τάσος καταλαβαίνουν πως έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις για την τελετή του γάμου  τους και δε θα βγάλουν εύκολα άκρη. Ο Διονύσης φτιάχνει ψεύτικο προφίλ στο φβ και παρουσιάζεται στην Τέση ως Έλληνο- Ιταλός ατζέντης. Η Χρυσάνθη λέει στην Σοφία ότι είδε τον Μάρκο να χαριεντίζεται με τη Ράνια και η Σοφία νιώθει ένα τσίμπημα ζήλιας. Ο Βίκτωρας αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι ξέρει για την πατρότητα του Άρη προτείνοντάς του να συνεργαστούν για να μην αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό. Κι ενώ ο Άρης και η Ζωή προσπαθούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για το μωράκι τους, η Μαρίνα βρίσκει τον τρόπο να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !