Σε "πάγωμα" φαίνεται πως οδηγούνται οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα για καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Η κατάσταση στο Μαρούση είναι πολύ έκρυθμη, αφού τα πρώτα δείγματα από την τηλεθέαση των δύο σόου της prime time δεν είναι καλά, ενώ με αγωνία περιμένουν και τις υπόλοιπες εκπομπές.

Όλο αυτό έχει οδηγήσει στη διακοπή των συζητήσεων για την περαιτέρω αξιοποίηση του παρουσιαστή πέρα από τη θέση του στην κριτική επιτροπή του "Dancing with the stars". Φαίνεται πως και ο ίδιος δεν επιθυμεί να μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι τηλεοπτικό σε μία τόσο ιδιαίτερη περίοδο τόσο για την τηλεόραση, όσο και για το κανάλι του Αμαρουσίου. Άλλωστε, βασική του επιθυμία είναι η επιστροφή του "Late night" από τη νέα σεζόν, με τον ΑΝΤ1 ενδεχομένως να μετανιώνει που παρά το χαμηλό του κόστος σταμάτησε, ενώ άλλα πολύ πιο ακριβά προγράμματα δεν φέρνουν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα: Πρόωρη εκσπερμάτιση και στυτική δυσλειτουργία βρήκαν τον μάστορά τους

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μας εσείς γράφατε ότι έχετε ρεπορτάζ και ότι είναι σίγουρη η εκπομπή και ότι όσοι αμφισβητούν το Λιάγκα δεν ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ και είναι προπετείς.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μπορεί να επηρεάσει και την Παρθένα Ζωή? Δηλαδή αν δε βγει ο Λιάγκας γιατί να σταματήσει??

AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ είπε...

To ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται τη στιγμή που γράφεται. Η απόδειξη πως ό,τι γράφαμε ίσχυε είναι το ότι οι συζητήσεις παγώνουν. Επίσης, αμα γράφαμε ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι, δεν θα έβγαινε ο Λιάγκας στα "Αποκαλυπτικά" να δηλώσει πως συζητά καθημερινή εκπομπή.

AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ είπε...

Ανώνυμε 7.59, μπες αυριο το πρωί στο tvnea και μπορεί να δεις κατι για την "Παρθενα Ζωή", που θα φέρει ανατροπές.

Ανώνυμος είπε...

Πωω μη με αφήνεις σε αγωνία!!Ελπίζω να είναι για καλό τουλάχιστον???

Bottom Ad [Post Page]