Υπάρχει ένα σουτιέν που κάνει το στήθος σας να μοιάζει λες και βγήκατε από πλαστικό!

0
Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να μοιάζει θέα και να έχει ένα υπέροχο στήθος σε όποια ηλικία και αν βρίσκετε;
Ε λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ένα σουτιέν που κάνει ακριβός αυτή τη δουλειά και μάλιστα την κάνει σε τόσο καλό βαθμό που έχει γίνει το νούμερο ένα σουτιέν στις γυναικείες ντουλάπες.
Το Cross makeup Bra είναι το σουτιέν που έχει κατακτήσει τις γυναίκες και όχι άδικα. Το σουτιέν έχει την ιδιότητα να ανορθώνει το γυναικείο στήθος και να το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο μέχρι και δύο νούμερα.
Η εφαρμογή του είναι πάρα πολύ απλή τοποθετώντας την σιλικόνη στο στήθος και μετά απλά σφίγγετε το κορδόνι μέχρι το σημείο που θέλετε να ανορθώσετε και να αυξήσετε το στήθος σας. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχει κανένα κορδόνι που να το κάνει ενοχλητικό και άβολο. Μπορεί να φορεθεί παντού ακόμα και στο γυμναστήριο. Επίσης η σιλικόνη του είναι άκρως υποαλλεργική και το ύφασμα του από 100% βαμβάκι.
Το Cross makeup Bra είναι τόσο γνωστό σε όλο το κόσμο που υπήρχαν μέχρι και σκηνές βίας και ξυλοδαρμών μέσα σε μεγάλα εμπορικά του εξωτερικού κατά την περίοδο εκπτώσεων με τις γυναίκες να χτυπιούνται αλύπητα για το ποια θα πάρει το τελευταίο κομμάτι.
Το μαγικό αυτό σουτιέν που κάνει όλες τις γυναίκες να βγάζουν την σέξι μεριά τους, διατίθεται στην ελληνική αγορά εδώ και 6 μήνες περίπου με τις γυναίκες ήδη να το έχουν λατρέψει. Ωστόσο έχουν σημειωθεί πολλά κρούσματα φθηνών απομιμήσεων, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία που έχει την αποκλειστική διάθεσή του, στην χώρα μας έχουν ως βασικό πρόβλημα το γεγονός ότι δεν είναι για πολλές χρήσεις και μετά από λίγο καιρό οι σιλικόνες του δεν μπορούν να έχουν εφαρμογή με το σώμα.
Για τον λόγο αυτό η εταιρεία δίνει εγγύηση για το Cross makeup Bra ότι μπορεί να έχει χρήση χωρίς να ξεκολλάει όπως οι φθηνές απομιμήσεις μέχρι και δύο χρόνια με ένα απλό σαπούνισμα στην σιλικόνη και φυσικό στέγνωμα χωρίς πιστολάκι.

Η επίσημη σελίδα του προϊόντος είναι αυτή και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε σύντομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !