"Μέχρι και πυροβολισμό έχω «φάει». Εντάξει, ας με σκοτώσουν, ας το κάνουν, τι έγινε;"

0

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε ένας ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος σε πετυχημένη σειρά του Alpha. O λόγος για τον...Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος για ακόμα μια φορά τα είπε "έξω απ' τα δόντια".

-Είσαι πολυπράγμων… Πολιτικός, ηθοποιός… Πού έχεις ρίξει όμως το μεγαλύτερο βάρος της δραστηριότητας σου αυτόν τον καιρό;

Aσχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση και με αυτή θέλω να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια, θα είμαι υποψήφιος για να υπηρετήσω ως Περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Ηθοποιός... τώρα είναι ένα χόμπι, μια ψυχαγωγία την οποία είχα ανάγκη, το διάλειμμα, οι διακοπές, γιατί 8 χρόνια δεν είχα κάνει διακοπές, ήμουν με τα μούτρα σε αυτό που έκανα. Ήταν πολύ δύσκολο, στη χειρότερη φάση του, τρεις δήμοι που έγιναν ένας, αφού ξεκινήσαμε τον «Καλλικράτη» εμείς. Οι δύο ήταν μέσα στη «λαμογιά» και την κλεψιά. Αυτά τα έχω πει και με έχουν πάει στα δικαστήρια κι έχω βγει νικητής. Είμαι ένας μαχητής της καθημερινότητας, προσπαθώ για το σωστό και το δίκαιο. Υπερηφανεύομαι, γιατί δεν έχω βάλει ποτέ το χέρι μου στο «μέλι». Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι όσοι πέρασαν από εδώ... και είναι αλήθεια... Το τι είδαν τα μάτια μου, γιατί άλλο το να ακούς και άλλο να μπαίνει μέσα στην καρδιά του πράγματος. Να έρχονται να σου λένε άνθρωποι για το ότι έκοβαν τιμολόγια, δεν έκαναν τη δουλειά και μοιράζονταν το ΦΠΑ... Κάποιοι έχουν βιάσει την ψυχή των Ελλήνων.

-Δεν «μασάς» με τίποτα. Είναι το πείσμα σου;

Τι να πω. . . Όλα καλά;

-Δεν φοβήθηκες ποτέ τίποτα;

Ποιον να φοβηθώ; Τι θα μου κάνουν; θα μου πεις να με σκοτώσουν; Με έχουν απειλήσει, με έχουν πυροβολήσει... Μέχρι και πυροβολισμό έχω «φάει». Εντάξει, ας με σκοτώσουν, ας το κάνουν, τι έγινε; Δεν μπορώ να το βουλώσω, δεν γίνεται.

-Δεν φοβάσαι για τη ζωή σου;

Δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι, εκτός από το να με σκοτώσουν. Αν δεν πεθάνω σήμερα, θα γίνει αύριο, μεθαύριο... Έτσι κι αλλιώς, όλοι εκεί θα πάμε, δεν το αποφεύγει κανένας. Αν ήταν κάποιοι να πέθαιναν και άλλοι όχι, τότε μπορεί και να φοβόμουν. Δύο χρόνια μπροστά, τρία χρόνια πίσω... σιγά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !