Έρχονται...

0
Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη σειρά ,«Έλα στη θέση μου».
Η αποχώρηση της Αθηνάς Οικονομάκου άλλαξε τη ροή της ιστορίας και το συγγραφικό επιτελείο δημιούργησε δύο νέους χαρακτήρες για να καλύψουν το κενό που άφησε η απουσία της στη ζωή των υπόλοιπων ηρώων. Οι ηθοποιοί που θα απολαύσουμε, για πρώτη φορά, στο επεισόδιο 100 που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που τελευταία τον είδαμε στον ρόλο του Ανδροκλή στη σειρά, «Οι συμμαθητές» ,και η Ντάνη Γιαννακοπούλου που πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ ,«Στο καλό, γλυκειά μου συμπεθέρα», ως Νεφέλη.



Εκείνος ενσαρκώνει τον Λουκά Πασαμήτρο, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο στεγάζονται το οινοποιείο του Λεωνίδα, το καφενείο του Θοδωρή ,και τα κτήματα που υπάρχουν γύρω, ενώ η ηθοποιός υποδύεται την κόρη τού Μίκα. Ο Λουκάς είναι ένας αρχοντικός άνδρας που ζούσε μέχρι τώρα στην επαρχία, ενώ η κόρη του είναι μία δυναμική κοπέλα που έμενε στην Αμερική και επιστρέφει στην Ελλάδα με μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια, θέλει να εκμεταλλευτεί για δικό της όφελος τη γονική της περιουσία στα Σπάτα, και η επιστροφή της είναι ο λόγος που ο πατέρας της αφήνει την περιφέρεια.

Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας και ο Βλάσης βρίσκονται υπ' ατμόν καθώς το νέο κρασί τους είναι σε στάδιο παραγωγής. Τότε, εμφανίζεται ο Λουκάς και εκείνοι τον καλοδέχονται. Λίγο αργότερα, φτάνει και η Μίκα, η οποία ανακοινώνει στον πατέρα της τα σχέδιά της. Βέβαια, σε αυτά περιλαμβάνονται ο Λεωνίδας, ο Βλάσης ,και ο Θοδωρής, που θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο οινολογικό πάρκο με το όνομα Πασαμήτρου και κατ' επέκταση να τους πετάξει στον δρόμο.

Μytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !