Ραδιόφωνα στη διάθεση της ενημέρωσης...

0
Σε απεργία βρίσκονται στον «105.5 Στο Κόκκινο» μετά τις ξαφνικές απολύσεις (επτά συνολικά) κι ενώ διοίκηση και εργαζόμενοι προχωρούσαν σε διαπραγματεύσεις. Απολύσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε απολύσεις αριστερού τύπου.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης ο «105.5 Στο Κόκκινο» παίζει μόνο μουσική χωρίς εκπομπές και δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό. Ο ραδιοσταθμός βρίσκεται σε ύφεση το τελευταίο διάστημα, ίσως και λόγω της εργασιακής αναταραχής. Τελευταίος του διευθυντής ήταν ο Μάκης Μηλάτος, που γνωρίζει καντάρια από ραδιόφωνο αλλά εδώ δεν τα κατάφερε. Ήταν προφανώς αδύνατον να αντιμετωπίσει την κομματική Λερναία Ύδρα που μπορεί να είναι αναγκαία σε άλλες περιπτώσεις, σίγουρα όχι ,όμως, για τα FM.

Το ειδησεογραφικό ραδιόφωνο γνωρίζει πιένες τους τελευταίους μήνες πάντως. Όχι τόσο σε... ποσότητα ακροατών όσο, βασικά, σε... ποσότητα ραδιοσταθμών. Η ενημέρωση υποχωρεί (ύστερα από έναν καταιγισμό πληροφοριών και ειδήσεων τα μνημονιακά χρόνια) αλλά τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα αυξάνονται.

Τα δύο καινούργια ή σχετικώς καινούργια είναι το «Ραδιόφωνο 24/7» της 24 Media με διευθυντή τον Κώστα Αρβανίτη και το «Θέμα 104.6» του «Πρώτου Θέματος» και του Action 24 με διευθυντή τον Βασίλη Χιώτη. Προς τα... αριστερά της μπάντας το πρώτο, προς τα... δεξιά το δεύτερο.

Κατά τα λοιπά, ο «Real FM» των Χατζηνικολάου-Κουρή παραμένει πρώτο ραδιόφωνο στις ακροαματικότητες, αν και έχει χάσει μέρος από τη δυναμική του. Τα μεγάλα ποσοστά του παρελθόντος δεν τα βλέπει πια ούτε με το κιάλι, αν και το πρόγραμμά του παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Και είναι και το πιο πλουραλιστικό ραδιόφωνα της μπάντας.  Πλέον κονταροχτυπιούνται με τον «ΣΚΑΪ 100.3» για την κορυφή ,μια και οι δυο τους κινούνται πέριξ του 9% με 10%. Ο «ΣΚΑΪ 100.3» διατηρεί τις δυνάμεις του και τον τόνο τον δίνει, καλώς ή κακώς, ο... Άδωνις Γεωργιάδης τα πρωινά με καλεσμένο του τον... Άρη Πορτοσάλτε.

Τα «Παραπολιτικά 90.1» με τον Γιώργο Τράγκα ως βαρύ πυροβολικό ανεβαίνουν διαρκώς και σταθεροποιούνται φέτος στην τρίτη θέση αποτελώντας έναν ακόμη ραδιοφωνικό πόλο ενημέρωσης. Διευθυντής του ο Γιώργος Χουδαλάκης που έχει στρώσει το μαγαζί. Ο «Alpha 98.9» περνάει απαρατήρητος εδώ και χρόνια. Στην ενημέρωση προστίθενται ακόμη ο «Αθήνα 9.84», που είναι φτιαγμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Γιώργου Καμίνη πια ,και το δημόσιο (αλλά και άνευρο) Πρώτο Πρόγραμμα.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο Efsyn.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !