Ανατρέπονται τα πάντα με την υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέρες μετά την εξαφάνισή του σε απόκρημνο μέρος του νησιού.
Αν και η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για θάνατο από πτώση, αναφέροντας ότι στην ουσία ο θάνατος του Νικόλα Χατζηπαύλου οφειλόταν σε δυστύχημα, οι γονείς του δεν πίστεψαν ποτέ αυτό το «σενάριο» και επέμεναν ότι πρόκειται για δολοφονία.


Για το λόγο αυτό, και μετά από έγκριση του εισαγγελέα εφετών Ρόδου, διενεργήθηκε δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμί του 21χρονου φοιτητή του Πολυτεχνείου.
Η ανατροπή από τις ιστολογικές εξετάσεις
Απόλυτη ανατροπή στο σενάριο του δυστυχήματος, φέρνουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στο κορμί του Νίκου Χατζηπαύλου.
Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι ιστολογικές έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Επίσης η σορός δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών, εντοπίστηκαν πολλά και σοβαράς θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]