Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας παρουσιαστής με πολλά χιλιόμετρα στη μικρή οθόνη και πολλές επιτυχίες.


Ο ίδιος ,μιλώντας στο Tv Έθνος, θυμάται συνεργασίες που του άφησαν πραγματικά καλές αναμνήσεις και κάποιους με τους οποίους δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί...

«Δεν θα πω με ποιους δεν θα ήθελα να μην ξανασυνεργαστώ. Γενικά, όμως, από τις συνεργασίες μου μένει το γλυκό κομμάτι τους».

Από όλες;  

«Δεν θα σου πω για το ''Δέστε τους''. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και όχι μόνο της καριέρας μου. Χτίσαμε με τα παιδιά κάτι από το μηδέν και ο κοσμος το αγάπησε πολύ. Αλλά ακόμη και από τον ''Πρωινό καφέ'', που είχαμε τα ζόρια μας με τη Ζαρίφη και το προσπαθήσαμε όσο δεν πάει, κρατάω το γλυκό κομμάτι».

Όντως είχατε «σκοτωθεί» με τη Ζαρίφη;  

«Ποτέ! Ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο, όχι απέναντι. Προσπαθούσαμε με νύχια και με δόντια να το φέρουμε όλο αυτό βόλτα. Πήραμε στα χέρια μας τον ''Πρωινό καφέ'', ένα μουσειακό κομμάτι, προσπαθήσαμε να του κάνουμε ρετούς ,και μας έσπασε (σα: γέλια)».

Η πιο μακροχρόνια τηλεοπτική σου σχέση ήταν αυτή με τη Μαρία Ηλιακή. Θα συνεργαζόσουν ξανά μαζί της;  

«Με μεγάλη μου χαρά. Η Μαρία είναι με πολύ ιδιαίτερο τρόπο δικός μου άνθρωπος. Μπορεί να μην έχουμε συχνή επαφή στην καθημερινότητά μας, όμως, έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Και με την Κατερίνα και τον Γιώργο Δάσκαλο. Ταιριάξαμε πολύ στο ''Δέστε τους''».

Οπότε ήταν λάθος η επιστροφή της εκπομπής...  

«Δεν νομίζω. Δεν έκατσε η μαγιά, που λέμε, σε εκείνο το timing. Το έχω ξαναπεί. Ξεκινούσε το πρώτο ''Survivor'' τότε, που τα σάρωνε όλα, και εμείς δεν επιτρεπόταν να παίζουμε ούτε ένα πλάνο. Ήταν σχολιαστική η εκπομπή, όπως ξέρεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]