Είπε αυτά που ένιωθε...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Είδα τον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου (Σκάι) και επιβεβαίωσα, φιλαράκι, αυτό που πιστεύω χρόνια. Εκτός από ταλαντούχος και χαρισματικός, είναι και μεγάλος μάγκας. Σε μια εποχή που σπανίζει το είδος.

Έχει κάνει τόσες επιτυχίες, σε διαφορετικά είδη παραγωγών, και καλάμι δεν καβάλησε. Παραμένει ταπεινός και ανθρώπινος. Και, έχοντας αναδείξει τόσα πρόσωπα, δεν κωλώνει να πει αλήθειες που πονάνε, δεν κρύβει το σκατό κάτω από το χαλί στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης λογικής δημοσίων σχέσεων. Ξέρεις, φιλαράκι, σαν εκείνους και εκείνες που έχουν κάνει τη «δηθενιά» δεύτερη (αν όχι πρώτη) φύση τους.

Τα είπε ένα χεράκι, λοιπόν, ο Γιώργος. Για κάποιους που βοήθησε, για κάποιους άλλους στους οποίους έδωσε τόσα πολλά, ώστε άλλαξε η ζωή τους. Για κάποιους που του είπαν «ευχαριστώ» και για κάποιους που του το έδειξαν. Αλλά και για κάποιους που τον πλήγωσαν, που του γύρισαν την πλάτη, δεν ήταν παρόντες όταν τους χρειάστηκε, για ανθρώπους που δεν θα συγχωρέσει ποτέ. Και έδειξε προς τους ηθοποιούς που έγιναν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα μέσα από το μοναδικό «Παρά πέντε», που σάρωσε τα πάντα στο Mega.

Μπορεί να μην ονομάτισε κανέναν, όμως όλοι καταλάβαμε πως εννοούσε πρωτίστως τη Ζέτα Μακρυπούλια. Στην ερώτηση αν σκέφτεται να πάει στο (χαμηλών πτήσεων) σόου που παρουσιάζει στον Αντέννα, με τον Νίκο Μουτσινά, ήταν απόλυτος. Όχι, ποτέ, για προσωπικούς λόγους.

Μεγάλο πράγμα η αχαριστία, φιλαράκι. Πολύ μεγάλο. Και κανόνας. Σπάνια τα πρόσωπα που έχεις βοηθήσει θα σταθούν δίπλα σου, όταν έχεις ανάγκη. Τα περισσότερα θα σου κουνάνε μαντήλι από μακριά. Κράτα, λοιπόν, όσα σου κράτησαν το χέρι στα δύσκολα. Πολύ σωστά τα είπε ο Καπουτζίδης.

«Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου»».

aixmi.gr-ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !