Η  Ζεiνέπ μπαίνει στο γραφείο της μητέρας της τη στιγμή που ο Σινάν  και η Τζαχιντέ μιλάνε για το κοριτσάκι. Αμέσως, η  νέα γυναίκα γίνεται  καχύποπτη αλλά οι άλλοι αντιδρούν  με έξυπνο τρόπο και  την καθησυχάζουν. Παρ' όλα αυτά, ο Σινάν  δε θέλει να συνεχίσει να λέει ψέματα στη  Ζεiνέπ, αλλά η Τζαχιντέ είναι αποφασισμένη να τον πείσει να κρατήσει κλειστό το στόμα του.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου
24o επεισόδιο

Πώς κατέληξε η  Ζεiνέπ να παντρευτεί τον επιθεωρητή Σινάν; Ο Αλί που ήταν ερωτευμένος με τη  Ζεiνέπ, γιατί  κάνει σχέση με τη Ντουρού ;  Από την άλλη, η Σουλέ που έβγαζε  τα προς το ζην δουλεύοντας σε μπαρ, αναγκάζεται να σταματήσει λόγω της  εγκυμοσύνη της. Έτσι ο Τζενγκίζ αναγκάστηκε να πάει να δουλέψει και αυτό θα δημιουργήσει νέα προβλήματα…

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου
25o επεισόδιο

Η  Ζεiνέπ και η  Toυρνά/Μελέκ έρχονται τελικά πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά σίγουρα αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να είναι επανένωση, γιατί η  μικρή  πιστεύει ακόμα ότι η  Ζεiνέπ την άφησε. Γι' αυτό και όταν βλέπει την  Ζεiνέπ να στέκεται μπροστά της, σηκώνεται και φεύγει, σοκάροντάς την με αυτή την αντίδρασή της. Η  Ζεiνέπ δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι απλά και σκοπεύει να πει στο κοριτσάκι την αλήθεια….

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου
26o επεισόδιο

Όλοι είναι χαρούμενοι με την ανάρρωση της  Ζεiνέπ, αλλά με τα νέα που παίρνουν από το γιατρό, αρχίζουν να αναρωτιούνται για διάφορα πράγματα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της είναι ανησυχητικά γιατί έμεινε μεγάλο διάστημα σε κώμα και ο κίνδυνος για κάποια μόνιμη βλάβη είναι υπαρκτός. Αν και δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα, πλέον η  Ζεiνέπ αντιλαμβάνεται ότι  μπορεί να κινδυνεύει σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]