Από την πρεμιέρα του Sunday Live δεν έλειπαν και τα απρόοπτα! Δύο δίδυμες είχαν την… τύχη να παίξουν στη στήλη «δίδυμοι μπελάδες» για να κερδίσουν πλούσια δώρα, όμως η μία δεν στάθηκε τόσο τυχερή…

Η παραγωγή τούς τοποθέτησε μικρόφωνα και ύστερα τις έδεσε σε δύο πολυθρόνες ώστε να παίξουν με ασφάλεια στο παιχνίδι. Οι καρέκλες άρχισαν να κινούνται χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, η ταχύτητα αυξανόταν. Αποτέλεσμα; Η μία κοπέλα εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα αφού φαίνεται ότι δεν την είχαν δέσει καλά στην πολυθρόνα.

Οι δύο παρουσιαστές «πάγωσαν» αρχικά αλλά προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν αυτό το απρόοπτο με ευαισθησία και χιούμορ, ενώ η κοπέλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και γελούσε ύστερα με το όλο συμβάν. Παρόλα αυτά οι δύο κοπέλες κέρδισαν δώρα και έφυγαν χαρούμενες από την σκηνή του Sunday Live!2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τα χειροτερα σοου που εχουμε δει, τι προχειρότητα ηταν αυτη καλα ο Λατσιος εδωσε πρασινο φως σε αυτο το πραγμα; οι παρουσιαστές εκτέθηκαν με αυτο το σοου ξεκαθαρα

Αν εχεις ιδεες είπε...

Γενικά χτες η Ζέτα απέδειξε ότι είναι πολύ πιο ψύχραιμη και έμπειρη από τον Μουτσινα.Νομιζω αυτός τα χε λίγο χαμένα λόγω πρεμιέρας.

Bottom Ad [Post Page]