Με πολλές αλλαγές έρχεται ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV αυτό τον μήνα. Όπως σας γράψαμε πριν λίγα λεπτά η εκπομπή 2 στις 2 μας αποχαιρετήσει και την θέση του πήραν για την ώρα ελληνικές ταινίες. Ωστόσο απο τις 26/2  το νέο πρόγραμμα του καναλιού σύμφωνα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ έρχεται.

Ναι, ο Σπύρος Χαριτατος θα μπει στην αρένα για την πρωινή μας ενημέρωση. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η εκπομπή θα βγει στον αέρα στις 26/2 και θα παίζει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9. Η νέα αυτή εκπομπή με κεντρικό παρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο θα έχει και μια γυναίκεια παρουσία δίπλα καθώς η Δέσποινα Βλεπάκη είναι η πιθανή συμπαρουσιαστρια, ενώ θα έχει μια ομάδα δημοσιογράφων σαν αίθουσα σύνταξης αλλά LIVE.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το Φτιάξε Καφέ να στα πω αλλάζει ώρα και θα βγαίνει στις 9π.μ και θα είναι στον αέρα μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει η Χριστίνα Λαμπίρη με το ΕΜΕΙΣ πιθανότατα στις 12 μέχρι 3μμ  ωστόσο υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει τελικά στο 1μμ μέχρι και 3μμ.

Γιώργος Πασχαλίδης.

Να σας θυμίσουμε πως πρώτο το tvnea.com πριν κάποιες μέρες έγραψε αποκλειστικά για αυτές τις αλλαγές (δες εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αν ήξερες τι κάνει αυτό το βαζάκι δεν θα έψαχνες βιταμίνες και φάρμακα και σίγουρα δεν θα είχες χοληστερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]