Απόψε στις 23:00 στον Alpha σε Α' τηλεοπτική μετάδοση!

0

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 23:00, ο Alpha παρουσιάζει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τη χορταστική επική περιπέτεια «Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή».

Ο Μπίλμπο Μπάγκινς μαζί με τον Γκάνταλφ και τους δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι, συνεχίζουν την πορεία τους, για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ. Μετά την περιπέτεια του πρώτου αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται τώρα ανατολικά, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Μπέορν, που διαθέτει την τρομακτική ικανότητα να αλλάζει δέρμα, αλλά και τις γιγαντιαίες θανατηφόρες αράχνες. Όταν θα φτάσουν, όμως, στον τελικό προορισμό τους, το Μοναχικό Βουνό, εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη τους…

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας των «Χόμπιτ» λειτουργεί ως πρίκουελ της θρυλικής τριλογίας του «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών». Η δράση τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν. Υποψήφια για τρία Όσκαρ στις τεχνικές κατηγορίες (όπως συνέβη και με  το πρώτο μέρος της τριλογίας), η ταινία άγγιξε στα ταμεία, διεθνώς, το 1 δις επιβεβαιώνοντας την έλξη που ασκούν οι ιστορίες του Τόλκιν στο κινηματογραφόφιλο κοινό.


ΧΟΜΠΙΤ: Η ΕΡΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ (THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG)
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής και νεοζηλανδικής παραγωγής 2013
Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον
Σενάριο: Φραν Γουόλς, Φιλίππα Μπόγιενς, Πίτερ Τζάκσον, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν)
Ηθοποιοί: Ίαν ΜακΚέλεν, Μάρτιν Φρίμαν, Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Εβάντζελιν Λίλλι, Λι Πέις, Λιούκ Έβανς, Στίβεν Φράι, Κεν Στοτ, Τζέιμς Νέζμπιτ, Ορλάντο Μπλουμ



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !