Απίστευτο! Στον πάγο και το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Aλλους σκοπούς είχαν και αλλού τους βγαίνει, ή μάλλον σκοπεύουν να τους βγει...! Γιατί εδώ και λίγες ημέρες στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχουν δύο απόψεις και όπως φαίνεται θα υπερισχύσει αυτή που υποστηρίζει ότι καλύτερα να κοπεί από το πρόγραμμα του σταθμού.

Ο λόγος για το καινούργιο ριάλιτι σχέσεων, το «Game of love», που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 και που αρχικά προόριζαν για το MAKEDONIA TV αλλά τελικά έκοψαν το «Bachelor» αποφασίζοντας ότι θα βγάλουν στον αέρα το «Game». Όπως φαίνεται όμως δεν είναι… τυχερό να το βγάλουν ούτε εκεί.

Λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνουν πολύ ακριβά προγράμματα του σταθμού, όπως το «Sunday Live», φαίνεται ότι δημιουργήθηκε ένα «μέτωπο» στο κανάλι του Αμαρουσίου που επανεξετάζει τις αποφάσεις. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από αυτό το «μέτωπο» δεν περνά το «Game of love» υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι πιο… καλοκαιρινό format και όχι για να γίνουν τώρα γυρίσματα.

Βέβαια όπως ανέφερα το συγκεκριμένο ριάλιτι το «χτίζουν» εδώ και καιρό αλλά μέχρι να αποφασίσουν πού θα βγει… πότε θα βγει… ήρθε και χειμώνιασε και σε συνδυασμό με το χαμηλό βαρομετρικό στις τηλεθεάσεις του ΑΝΤ1, όλα πλέον εξετάζονται από πολλές πλευρές και «μέτωπα»!

Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί… σήμερα… αύριο… αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, έχουν εξασφαλίσει και καινούργια τούρκικη σειρά τότε προβλέπεται ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θα αφήσουν στην άκρη το «Παιχνίδι του έρωτα» και θα προσπαθήσουν να κάνουν παιχνίδι με άλλα προγράμματα…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελεος αυτο το καναλι θα χασει καθε εκτιμηση δε σεβεται καθολου τους το κοινο του και αυτο δε θα του βγει σε καλο .Εταξε τοσα δυνατα προγραμματα και δεν εβγαλε τιποτα απο ολα αυτα i am celebrity,φαρμα,bachelor,πολλες ελληνικες σειρες και τωρα και αυτο ,λιγος σεβασμος στον τηλεθεατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τους βγήκε το Αννέ νομίζουν ότι θα καθόμαστε να βλέπουμε το ένα τούρκικο πίσω από το άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινά νομίζω ότι δε σέβονται καθόλου τους τηλεθεατές τους. Κινούνται με ρυθμούς χελώνας και με λογική ότι κάτσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα τρας πρόγραμμα σχέσεων λιγότερο για φέτος.
    Άλλη μια τουρκική σειρά όμως.
    Δεν βάζει καλύτερα επαναληψεις κάποιων καλών σειρών του σαν το Μέγκα να τελειώνουμε;
    Οποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινιζει. Αυτό ισχύει για το ριάλιτι αυτό. Υποτίθεται ότι θα έβγαινε το ριάλιτι σχέσεων(αρχικά το Bachelor) αμέσως μετά το Nomads. Και πέρασαν δύο μηνες. Καλύτερα να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιά αηδία λιγότερη έχει δίκιο ο"αν έχεις ιδέες". Ας μην κοιτάμε μόνο τα νούμερα ας επενδύσουν τα κανάλια σε κάτι πιό αξιόλογο είτε είναι σειρές είτε είναι άλλου είδους προγράμματα. Και ναι προτιμώ ένα καλογυρισμένο τούρκικο που το απεύχομαι παρά αυτού του είδους τρας τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !