Σάκης Τανιμανίδης: «Ζήτησα 1,5 εκατομμύριο για το Survivor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Από την πρώτη στιγμή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αμοιβή του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, καθώς δημοσιεύματα ήθελαν να απαίτησε 600.000€ από την τουρκική παραγωγή. Ο ίδιος, μιλώντας στο Down town Κύπρου μιλάει για πρώτη φορά για τα ενλόγω δημοσιεύματα και αποκαλύπτει, με έντονη δόση χιούμορ, πως ζήτησε πολλά περισσότερα.
Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω και γι’ αυτό που γράφτηκε σε σχέση με την αμοιβή που ζήτησες για το φετινό «Survivor», το οποίο αναπαράχθηκε από όλα σχεδόν τα media, και αφορούσε στο ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, «κάτι το οποίο βρήκε αντίθετη την “Acun Media” και τελικά δεν σου δόθηκαν αυτά τα χρήματα». Υπάρχει αλήθεια σε όλο αυτό;
Δεν είναι αλήθεια αυτό, και θέλω με την ευκαιρία να το καταγγείλω! Με μειώνει αρκετά η πληροφορία ότι ζήτησα μόνο 600 χιλιάδες ευρώ! Θα μας περάσει ο κόσμος και για τίποτα πληβείους. Η αλήθεια είναι πως ζήτησα 1,5 εκατομμύριο. Ζήτησα ακόμα το 10% της Αcun Media, ένα ρετιρέ στο Μαρούσι και αρκετά κουπόνια μεγάλης αξίας από γνωστό super market. Έγινε μια διαπραγμάτευση και τα βρήκαμε λίγο πιο κάτω (γελάει δυνατά).
Τι άλλαξε φέτος; Αισθάνεσαι περισσότερο οικεία με το περιβάλλον, με τους ανθρώπους, με τις συνθήκες;
Δυστυχώς, δεν έχουν αλλάξει πολλά από πέρσι: Η εφορία είναι στα ύψη, ο Ε.Φ.Κ.Α είναι ακόμα εδώ, η ανεργία καλά κρατεί! Μακάρι να είχαμε αλλαγές! Κι εδώ στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά, ο ίδιος είναι: Τα φύλλα από τα φοινικόδεντρα κοιτάνε δεσποτικά τη θάλασσα από ψηλά και οι ντόπιοι με το χαμόγελο τους καθημερινά. Για εμένα προφανώς και υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αφού μετά από την περσινή εμπειρία έχω βρει τα πατήματά μου, ξέρω τι πρέπει να γίνει στο παιχνίδι, ξέρω ακριβώς την τοποθεσία και το περιβάλλον μου, πού να βρω τι, κλπ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !