Δημήτρης Βλάχος: Για αυτό είπε "όχι" στο #SurvivorGR!

0

Ο Δημήτρης Βλάχος, ενώ όλοι πίστευαν πως είχε συµφωνήσει να συµµετέχει στο «Survivor», αποφάσισε να µην πάρει µέρος, µιας και δεν τον κάλυπτε το συμβόλαιο.

Ο ίδιος τηρούσε σιγή ιχθύος για το τι συµβαίνει πραγµατικά, µέχρι που πριν από λίγες µέρες «ανέβασε» ως instastory στον λογαριασµό του στο Instagram το εν λόγω κείµενο:
«Από το 2001 που ασχολούµαι µε την τηλεόραση έχω δύο βασικούς κανόνες από τη µικρή µου αυτή εµπειρία. Να µην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω τίποτα µέχρι να υπογραφούν τα συµβόλαια. Μέχρι να προβληθεί η δουλειά στον αέρα, όλα είναι πιθανά. Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συµµετοχή µου στο “Survivor” λόγω του ότι δεν είχα δει τα συµβόλαια. Μέχρι χθες. Με αποτέλεσµα να µη συµφωνήσουµε. ∆υστυχώς -ή ευτυχώς- δεν θα λάβω µέρος στο συγκεκριµένο πρότζεκτ, όσο έτοιµος κι αν νιώθω σωµατικά και ψυχολογικά. Για µένα ήταν καθαρά µια τηλεοπτική δουλειά, οπότε έτσι την αντιµετώπισα από την αρχή µέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία εύχoµαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν µέρος κι ας επιβιώσει ο καλύτερος». 
Όπως τόνισε λίγο αργότερα στην «Real», ο βασικός λόγος που δεν είπε το τελικό OK ήταν οικονοµικός.

«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συµβόλαιο που ήρθε στο... παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτοµέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ηθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πηγαίνω στον Αγιο ∆οµίνικο. Από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντελαπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό. Γι’ αυτό και δεν θα µε δείτε στο Survivor», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !