«Μαύρο» στο Survivor...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Xθες ξεκίνησε το «Survivor»! Ναι, το κυνήγι της καρύδας άρχισε με δόξα και τιμή εκεί στον Άγιο Δομίνικο και δυστυχώς άρχισαν και τα τηλε-βάσανά μας, μιας και θα έχουμε τώρα και μέχρι τον Ιούνιο,»Survivor» πρωί, μεσημέρι, βράδυ, κάτι σαν αντιβίωση!

Και αφού δεν μας φτάνει ο τηλε-παροξυσμός του ΣΚΑΙ, φρενίτιδα με το εν ΄λόγω ριάλιτι παθαίνουν κι όλα τα υπόλοιπα κανάλια, στην προσπάθειά τους να «τσιμπήσουν» εύκολα, άκοπα κι αβασάνιστα ποσοστά τηλεθέασης. Πως το λέει η παροιμία; «Με ξένα κόλλυβα λιβανίζουμε», ε λιβανίζουμε…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, τουλάχιστον τώρα, στην αρχή, τα μεγάλα κανάλια έχουν αποφασίσει να ρίξουν… «μαύρο» στο «Survivor», στην προσπάθειά τους να ανακόψουν έστω και λίγο την δυναμική του στους πίνακες τηλεθέασης, μπας και μπορέσουν ν΄ ανασάνουν και τα δικά τους προγράμματα στους πίνακες της AGB-Nielsen.

Με άλλα λόγια; Alpha, ANT1 και Star έχουν προχωρήσει σε μία άτυπη συμφωνία να κρατήσουν το «Survivor» χαμηλά και να μην του δώσουν παραπάνω ώθηση κάνοντάς του αναπαραγωγή μέσα κι από το δικό τους πρόγραμμα, γι ΄αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαίο σήμερα το γεγονός, ότι το αγριάλιτι του Φαλήρου δεν έπαιξε ούτε στον ΑΝΤ1, ούτε στον Alpha, ούτε ,όμως, και στο Star, γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν και δικά τους τηλεοπτικά προϊόντα να στηρίξουν και να στήσουν, όπως είναι το fresh «Dancing», το «MasterChef», αλλά και το «Τατουάζ».

Πάντως, το «Survivor» ήρθε με φόρα και παρέσυρε χθες τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το ποια ακριβώς θα είναι η φετινή του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης…

tlife-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ο,τι ηρθε με φορα εινααι σχετικο κατα τι γνωμη μου.. Ενα προγραμμα που μεχρι περισυ για πλακα εκανε 50-60% ειναι λογικο να παει τοσο καλα στην πρεμιερα του. Ισως μαλιστα επρεπε να παει ακομα καλυτερα δεδομενης της αναμονης και της προωθησησς απτον σκαι,της περισυνης επιτυχιας αλλα και του μηδενικου ανταγωνισμου εχθες. Απο σημερα θα φανει τι τασεις εχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!Μας είχαν τρελάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXETE LYSAKSEI AGORAKIA ME TA NOUMERA TOU SURVIVOR KAI DITHEN KAI KALA ANWNYMOI SXOLIAZOUN KAI PROSPATHOUN NA VROUN KATI ETSI GIA NA POUN..
    TO PARTY MOLIS KSEKINHSE GUYS
    TO KANALI SAS PALI DEUTEROTRITO THA EINAI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !