Το Nomads στήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού»...

0

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι «Νομάδες», επισκέφτηκαν την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, το ένα από τα έντεκα σπίτια του Οργανισμού ,«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα Μελίσσια, και το γέμισαν με πολλή αγάπη. 

Εκεί συνάντησαν τα παιδιά, ηλικίας έως και 16 ετών, που μεγαλώνουν στο σπίτι του Οργανισμού, στα Μελίσσια, μοίρασαν δώρα*, έπαιξαν, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αντάλλαξαν ευχές ,αλλά και πολλές, πολλές αγκαλιές.  Ακόμη, μίλησαν με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το σπίτι - παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.ά. - οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τη δουλειά τους, το έργο, και τη λειτουργία του Οργανισμού.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό ,«Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντάς τους το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

*Τα παιχνίδια ήταν προσφορά της εταιρείας Desyllas Games.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !