MEGA: Ώρα μηδέν- Έκτακτα δελτία κατα τη διάρκεια της ημέρας!

0
Στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε στον αέρα το έκτακτο δελτίο του Mega. Η Ειρήνη Ανδρουλάκη και ο Θανάσης Αυγερινός ήταν στο στούντιο για να μεταδώσουν την ανακοίνωση των 420 εργαζομένων του καναλιού.

«Κυρίες και κύριοι, το Mega είναι εδώ! Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας με ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων για τις κρίσιμες ώρες που περνούν οι 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους. Το Mega για τους περισσότερους από εμάς, για όλους μας, είναι ένα δεύτερο σπίτι. Οι περισσότεροι έχουμε περάσει πάνω από 20 χρόνια από εδώ. Θα δώσουμε όποια μάχη μπορούμε προκειμένου να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε μέχρι το τέλος και να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι του Mega παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 21 μήνες», ανέφερε η Ειρήνη Ανδρουλάκη.

«Σε λίγη ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αδειοδότησης και οι μέτοχοι του καναλιού πληροφόρησαν χθες τους εκπροσώπους μας ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή η τελευταία εκπομπή του σταθμού και να τα ξαναπούμε στον αέρα με τους τηλεθεατές μας!», είπε ο Θανάσης Αυγερινός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !