Ένα νέο τάλεντ show έρχεται την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.

Το νέο SHOW είναι μια αμερικανική τηλεοπτική συναυλία  που δημιουργήθηκε από την Armoza Formats, και παράγεται από τα ITV Entertainment και Armoza Formats. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στη Fox στις 4 Ιανουαρίου 2018.

Το Four είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού που διαφέρει μεταξύ παρόμοιων διαγωνισμών ταλέντων, καθώς δεν υπάρχει στάδιο οντισιόν. Οι καλλιτέχνες, γνωστοί επίσης και ως αμφισβητίες, κρατούνται στην αίθουσα χορού πριν τραγουδήσουν μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο στούντιο και τους κριτές. Τα μέλη αποτελούνται από τραγουδιστές διαφορετικών ειδών και πρέπει να κερδίσουν προκλήσεις εναντίον νέων συναδέλφων που θα κρατήσουν την έδρα τους και θα παραμείνουν ως μέλη του The Four. Στο τέλος των έξι εβδομάδων, ο τελευταίος τραγουδιστής που βρίσκεται ανάμεσα στους "The Four" κερδίζει τον διαγωνισμό.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί γύροι στα The Four. Στον γύρο των επιδόσεων, οι νέοι  πρέπει να κερδίσουν την έδρα τους εκτελώντας μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο στούντιο, το πάνελ των κριτών και το "The Four". Μετά την παράσταση, οι κριτές ψηφίζουν λέγοντας "Ναι" ή "Όχι. Εάν ένας αμφισβητίας λάβει ομόφωνα τέσσερα μπλε δαχτυλίδια στη σκηνή (τέσσερα "Ναι" από τον πίνακα), προχωρούν στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού. Ένα κόκκινο δαχτυλίδι που δίνεται σημαίνει ένα "όχι", που τελειώνει τον χρόνο του στο διαγωνισμό.

Οι καλλιτέχνες που προκρίνονται στον γύρο  μπορούν να αγωνιστούν εναντίον ενός μέλους του "The Four" για την έδρα τους. Σε μια μάχη τύπου sing-off, ο διαγωνιζόμενος και το μέλος "The Four" τραγουδούν  για την έδρα τους. Μετά την πρόκληση, το ακροατήριο στούντιο ψηφίζει  για να αποφασίσει ποιο από τα δύο πρέπει να παραμείνει στον διαγωνισμό. Ο νικητής κλειδώνει το κάθισμά του για το υπόλοιπο της νύχτας και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ξανά μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]