Μάθε τα πάντα για το ανανεωμένο #Dwts6

1
Είναι γεγονός! O ANT1, μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει με τον 6οκύκλο του “Dancing with the Stars”. Το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό show, είναι εδώ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, παρέα με τα πιο λαμπερά αστέρια!

Αφού μάγεψε τους τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλον τον κόσμο, το πολυβραβευμένο “Dancing with the Stars”,επιστρέφει, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή. Όμως, δε θα είναι η μοναδική λαμπερή παρουσία στο show, καθώς το καθένα από τα 16 χορευτικά ζευγάρια του “Dancing with the Stars”, έχει κι από ένα….αστέρι!

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, στις 21.00, 16 προσωπικότητες από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, θα χορεύουν ζωντανά μαζί με 16 επαγγελματίες και καταξιωμένους  χορογράφους, σε ένα show με ψυχαγωγικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τα επεισόδια του“Dancing with the Stars” θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμούMake-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) πουπραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Ανανεωμένο πλατό, εντυπωσιακά εφέ, απίθανες χορογραφίες και φωτο-ρεαλιστικές απεικονίσεις «θα βάλουν φωτιά» στο dance floor και θα μας κάνουν να μην παίρνουμε τα μάτια μας από το φετινό “Dancing with the Stars”, που επιστρέφει για 6η χρονιά στην τηλεόραση, για να κάνει τη διαφορά στην ψυχαγωγία!

“Dancing with the Stars”: Επιστρέφει δυναμικά την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Φέτος στον ΑΝΤ1, χορεύουμε με τα πιο λαμπερά αστέρια, για καλό σκοπό!
Σας περιμένουμε όλους!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !