Τα τραγικά της ΕΡΤ...

1

κι όχι μόνο!

«Ρέστα» έδωσε χθες βράδυ η ΕΡΤ μεταδίδοντας μια «αρχαία» εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, χωρίς να μπει στον κόπο να κοιτάξει αν οι άνθρωποι που μιλούσαν είναι ζωντανοί ή έχουν φύγει από τον κόσμο αυτό. Τιμώμενο πρόσωπο της εκπομπής ,«Στην υγειά μας», ήταν η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, Μαίρη Λίντα, και στο επίκεντρο τα τραγούδια που της είχε γράψει ο αξέχαστος Μανόλης Χιώτης. Προσκεκλημένοι ήταν παλαιότεροι και νεότεροι τραγουδιστές, δύο εκ των οποίων εμβληματικές παρουσίες των δεκαετιών του ’60 και του ’70. Η Τζένη Βάνου και ο Μιχάλης Μενιδιάτης, που μίλησαν με θερμά λόγια για το θρυλικό ζευγάρι Χιώτη-Λίντα (υπήρξαν και στη ζωή ζευγάρι από το 1959 έως το 1966).

Κανείς από την κρατική τηλεόραση δεν μπήκε, ωστόσο, στον κόπο να ελέγξει το περιεχόμενο της εκπομπής. Και, βέβαια, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ότι ο Μιχάλης Μενιδιάτης έχει πεθάνει από το 2012 και η Τζένη Βάνου από το 2014. Σιγά μη σκάσουν. Χρονιάρες μέρες είναι -θα σκέφτηκαν- βγάλε μια ψυχαγωγική εκπομπή από την «κατάψυξη» και ριξ' τη στον αέρα για να βουλώσουμε την «τρύπα».

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μετά την ΕΡΤ, είχε μεταφέρει την εκπομπή του στον Alpha και ήδη από φέτος τη στεγάζει στον Σκάι.

Aixmi.gr

Βέβαια, να συμπληρώσουμε πως κι ο ALPHA, δυστυχώς βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς τα Χριστούγεννα-κι όχι κάποια τυχαία, μη εορταστική περίοδο-, έριξε σε επανάληψη επεισόδιο του ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ με καλεσμένο...τον Παντελίδη! Μπορεί ο νεαρός τραγουδιστής να ''έφυγε'' σχετικά πρόσφατα, όμως, αυτό δεν αναιρεί ότι ο άνθρωπος δεν είναι πια εν ζωή.  

Aυτό , μου επιβεβαίωσε και μου απέδειξε τα εξής δυο : πρώτον ,πόσο του λείπει  γενικά η εν λόγω εκπομπή, που την επιστράτευσε πολλάκις γιατί...απλά σαρώνει, και δεύτερον ,πως χρησιμοποίησε μέρες γιορτινές όχι όποιο κι όποιο επεισόδιο,αλλά ένα επεισόδιο με καλεσμένο αυτόν τον αγαπητό και αξέχαστο στο κοινό τραγουδιστή, με μοναδικό στόχο να φέρει ακόμη πιο μεγάλα νούμερα,εγείροντας τη λαϊκή συγκίνηση!  

Και τα τραγικά συνεχίζονται...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή η ερτ και τα άλλα κανάλια να πετάξουν το αρχείο τους;Έλεος..πείτε καλύτερα για τον αντ1 και τον αλφα που ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ κάτι νέο.Η ΕΡΤ έβαλε το 2018 ευχές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !